Gå til sidens hovedinnhold

Sliter med magevirus

Wayne Rooney må trolig stå over møtet med Fulham.

18 timer med fotball har gått siden Wayne Rooney sist scoret, og trolig vil 90 nye minutter passere søndag uten at Manchester United-stjernen kan kunne løfte armene og juble for mål.

Ifølge The Guardian sliter nemlig kraftspissen med et magevirus, og går dermed trolig glipp av møtet med Fulham i London.

Følg kampen LIVE her fra 17.00!

Muligheter for Hernandez
Spissen skal først ha kjent smertene på lørdagens trening, og Rooney ble sendt hjem i frykt for at viruset skulle spre seg. Spilleren reiste heller ikke med resten av laget til hovedstaden.

Rooneys mageproblemer kan derfor føre til at kometen Javier Hernandez får muligheten fra start. Meksikaneren imponerte både i VM og under sesongoppkjøringen. Spissen fikk også vist seg fram da han erstattet nettopp Rooney i 3-0-seieren over Newcastle United i ligapremieren på Old Trafford sist mandag.

24 år gamle Rooney hamret inn 34 mål totalt forrige sesong, før måltørken startet i mars. Dette første blant annet til at han ble forbigått av Didier Drogba på toppscorerlisten. United-spissen hadde også et svært tafatt VM, og måtte tåle mye kritikk for det.

- Lever av å score
Sir Alex Ferguson tror imidlertid at målene vil komme.

- Spisser lever av å score. Det er ganske enkelt. Når de ikke scorer, så tror de det aldri vil skje. Men når de først starter, tror de det aldri vil stoppe, sier han til Manchester Evening Standard.

- Men Wayne hadde bare spilt en og en halv time med fotball før mandagens kamp mot Newcastle. Og det er veldig lite sammenlignet med de fleste andre spillere, sier Ferguson.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken