Gå til sidens hovedinnhold

Sludder førte til Kuyt-spekulasjoner

Hevdet toppklubb ville ha Liverpool-spilleren.

Ifølge en artikkel publisert av RTV West, og gjengitt av Sky Sports mandag, skal den italienske toppklubben Inter ha kommet med et bud på Liverpools Dirk Kuyt.

Flere som følger engelsk fotball tett, har imidlertid i ettertid hevdet at disse opplysningene ikke stemmer.

«Jeg kan bekrefte at ryktene rundt Dirk Kuyt og Inter bare er oppspinn», tvitrer den velinformerte The Times-journalisten Ben Smith.

Gamle sitater
Bakgrunnen for historien i RTV West, skal angivelig være at det er en tidligere artikkel som har blitt re-publisert på det nederlandske nettstedet.

Det var agenten til det nederlandske arbeidsjernet som bekreftet at Milano-klubben nå skulle være på banen.

- Inter har kommet med et svært attraktivt bud på Dirk og han vurderer dette tilbudet, sa agent Rob Jansen.

31-åringen var også linket til Giuseppe Meazza i fjor sommer, da tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez satt ved roret hos italienerne.

Det skal ha vært i forbindelse med Inter-interessen sist sommer, at agent Jansen skal ha kommet med disse sitatene, som nå igjen har kommet ut på nytt.

Kontrakt til 2013
Merseyside-klubben har handlet inn flere nye spillere i sommer og Kuyt måtte blant annet innfinne seg med en benkplass i åpningskampen mot Sunderland.

Kuyt har de siste sesongene figurert som høyrekant i Liverpool og skal man tro Sky Sports skal det uansett ha vært uaktuelt for de røde å selge spilleren i sommer.

Den anvendelige angrepsspilleren har kontrakt med Premier League-klubben fram til 2013.

31-åringen ble hentet til Anfield av nettopp Benitez tilbake i 2006 og har totalt spilt 176 ligakamper og scoret 49 ligamål for Liverpool.

Forrige sesong scoret han 13 mål på 33 opptredener i den engelske toppdivisjonen.

HTML EMBED
Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken