Gå til sidens hovedinnhold

Slutt på Burnley-moroa

Mesterskapslaget klarte ikke å tukte Tottenham.

TOTTENHAM - BURNLEY 4-1:

Chelsea, Fulham og Arsenal røk alle ut av ligacupen mot mesterskapslaget Burnley.

Tirsdag var det Tottenham som skulle til pers mot laget som synes å ha spesialisert seg på å ta Premier League-skalper. Og det så en stund ut til å gå Burnleys vei denne gangen også.

Helt til Tottenham i løpet av fem minutter snudde kampen til sin fordel.

Tøft utgangspunkt
0-1 ble til 4-1, og mye tyder på at Burnleys ligacupeventyr er i ferd med å ta slutt. Riktignok har laget hjemmefordel i returoppgjøret på Turf Moor, men det vil trolig holde hardt å ta igjen forspranget Spurs har sikret seg.

Det var gjestene som kom best i gang på White Hart Lane, og etter femten minutters spill sørget Martin Paterson for en fortjent ledelse til Burnley. Deretter kontrollerte mesterskapslaget kampen, og Tottenham virket ikke i nærheten av å ha finaleambisjoner.

Snuoperasjon på fem minutter
Men bare minutter etter hvilen fikk Michael Dawson hodet på ballen etter et innlegg fra Jamie O’Hara. Ballen gikk i krysset og dermed var det kamp igjen. Bare fem minutter senere sørget imidlertid O’Hara for å finne veien til nettmaskene, og Spurs hadde med ett overtaket.

Roman Pavlyutsjenko ville ikke være stort dårligere. Etter en pasning fra Gareth Bale, sørget russeren for å vare opp med en flott finte, før han avanserte og knallet ballen i mål. Bare to minutter senere kom den definitive spikeren i kista. Michael Duff var uheldig og scoret selvmål.

Dermed er det bare de velkjente teoriene om at cup er cup og at ballen er rund som levner Burnley en sjanse til å ta seg til ligacupfinalen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen