Gå til sidens hovedinnhold

Snorroeggen tar landslagspause

Vil prioritere studier.

Tirsdag ble det kjent at danmarksproffen flytter hjem til Norge etter sesongen. Hun har kjøpt bolig i Trondheim med kjæresten og Rosenborg-keeper Alexander Lund Hansen. Gøril Snorroeggen har ett år igjen av medisinstudiene sine.

- Jeg har bestemt meg for å flytte tilbake til Trondheim etter sesongen. Da ønsker jeg å prioritere studiene en periode, og totalpakken blir dermed for stor for landslagsspill, sier Snorroeggen i en pressemelding fra Norges Håndballforbund.

Snorroeggen spiller i Esbjerg. I Trondheim kan det bli aktuelt med spill for Byåsen, men hun er usikker på videre håndballsatsing.

- Jeg har ennå ikke bestemt meg for om eller i hvilken grad jeg skal spille håndball etter sommeren. Men jeg håper og tror jeg får lyst å satse for fullt igjen på et senere tidspunk, både for klubb og landslag. Det vil tiden vise, forteller Snorroeggen.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson sier han har forståelse for Snorroeggens prioriteringer.

- Jeg har tro på at hun kan komme tilbake om og når helheten gjør det mulig, hvis hun er frisk og topp motivert for landslagsspill, sier Hergeirsson.

Snorroeggen var med på det norske gullaget i London-OL i fjor sommer, men hun sto over EM i desember på grunn av skade. Da tok Norge sølv etter tap for Montenegro i finalen. (©NTB)

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken