Gå til sidens hovedinnhold

- Solbakken vil sove dårlig

Ingebrigt Steen Jensen er skråsikker på at FC København gruer seg til returkampen.

FC KØBENHAVN - STABÆK 3-1: Ingen av spillerne i FC København har noensinne spilt fotball på kunstgress, fortalte Ståle Solbakken før hans danske lag onsdag møtte Stabæk i første kamp av nest siste kvalifiseringsrunde i Champions League.

Les også: - Danmark på steinaldernivå

Det gir Stabæk grunn til optimisme i sin jakt på en 2-0-seier (eller eventuelt tremålsseier, dersom FC København scorer) onsdag i neste uke.

Stabæk klarte seg spillemessig veldig godt mot storfavoritten FC København i Parken, men sløste for mye med sjansene til å reise hjem med et veldig godt resultat.

Palmi Rafn Palmasons reduseringsmål reddet kvelden for Stabæk, og holder liv i milliondrømmen om gruppespill i Champions League. Tredje kvalifiseringsrunde er den nest siste før gruppespillet.

- Kan gå i vår favør
Men Ståle Solbakken hevder han ikke frykter kunstgresset i Telenor Arena.

- Hvis banen er så god som alle sier, kan det hende at det går i vår favør, at Stabæk ikke får låne ballen så mye, sier Solbakken til Viasat 4.

Les også: - Vaksinert mot å score

Stabæks styreleder Ingebrigt Steen Jensen kjøper imidlertid ikke det Ståle Solbakken forsøker å selge - nullfrykten for kunstgresset i hangaren på Fornebu.

- Jeg tror at Ståle Solbakken kommer til å sove dårlig og at det ene håret han har igjen, ramler av i løpet av denne uka, sier Steen Jensen.

FC København reiser til Norge førstkommende mandag. Returkampen spilles som nevnt onsdag. Vinneren går videre til gruppespillet i Champions League og er dermed trolig sikret minst 50 millioner kroner i inntekter.

- Ingen stor sak
- Jeg håper at Stabæk slipper oss inn (i Telenor Arena) en dag før, men det er ikke sikkert. Hvis ikke, finner vi et annet sted å trene. Vi lager ikke en stor sak ut av det, sier Solbakken.

Danskenes norske trener var skuffet over at laget slapp Stabæk inn i kampen igjen etter noen forrykende åpningsminutter.

- Jeg synes vi var fantastiske de første 20 minuttene. Det tror jeg at spillerne mine syntes også, for da begynte de å overdrive, konstaterer Solbakken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken