Gå til sidens hovedinnhold

Solberg stoppet av smerter

Petter Solberg måtte avbryte tirsdagens testkjøring for Subaru-teamet i Pyrenéene etter bare et par minutter. Årsaken var kraftige brystsmerter.

Den norske rally-verdensmesteren skal onsdag igjennom en grundig legeundersøkelse for å finne ut av plagene. Han har fått forbud mot å gjennomføre de to siste testdagene i bilen, skriver VG.

- Det kjentes som om noen stakk kniver inn i brystkassa på meg hver gang bilen traff en liten dump. Måtte bare snu og kare meg tilbake. Jeg klarte ikke å kjøre en meter til.

- Jeg føler meg helt ødelagt i brystregionen og ryggen. Det gikk ikke lenger. Jeg er fryktelig skuffet og lei meg. Men jeg hadde ikke en sjanse til å fortsette, sier Petter Solberg til VG.

Han sier videre at han ikke fikk noen forvarsel om det som skjedde. Men det kom veldig ubeleilig for ham. Det var meningen å finpusse formen foran Kypros-rallyet – som kjøres i mai.

- Nå mister jeg den lille helt nødvendige finpussingen foran Kypros-rallyet om drøyt to uker. Og teamet mister nødvendig utstyrstesting med tanke på fremtiden. Dette var den eneste testen vi skulle kjøre før de tre neste VM-rundene. Det er helt for j....., sukker Petter overfor VG.

Han regner imidlertid med å være klar til VM-rally-runden på Kypros i dagene før Norges nasjonaldag.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?