BISLETT (Nettavisen): Forrige gang var timingen feil, men nå er Trond Sollied ledig på markedet igjen. Og denne gangen er timingen ganske så rett. Han er jo ledig.

Og Norge har ingen landslagssjef etter høstens kamper.

Spørsmålet er hva spillerne mener.

Og Drillo, da.

Tirsdag samlet landslagstroppen seg før de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Island (borte lørdag) og Makedonia (hjemme neste onsdag).

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Du spør feil mann
- Som du sikkert vet, er Trond Sollied medlem av tankesmia mi. Han tilhører den skolen. Det er bra, sier Drillo på direkte spørsmål fra Nettavisen.

- Bør NFF ta kontakt med ham?

- Det må du spørre dem om.

- Men jeg ville nok sagt fra hvis det var noen de ikke burde tatt kontakt med.

- Forstår du at det blir et mas om at Sollied må kontaktes?

- Jeg føler egentlig at du snakker til feil person. Det er ikke jeg som skal gjøre det. Du får spørre de som skal gjøre det.

- Men du er opptatt av hvem som får jobben?

- På generelt grunnlag så mener jeg at man må ansette noen som står for noen av de samme prinsippene som vi har satset på den siste tiden.

- Og sånn sett kan Sollied være en bra mann?

- Det kan han.

Men alt NFF foreløpig vil si, er at de jakter på en toppfotballsjef, og at det er denne som til slutt får avgjørende betydning i ansettelsen av en ny landslagssjef.

Glade i Drillo
John Carew er mye enig med Drillo, og ser Sollied som en klar kandidat. Han understreker imidlertid at spillergruppa er meget fornøyd med Drillo som sjef, og at han først må bestemme seg for å slutte, hvis Sollied skal være et alternativ.

Det er også noe andre spillere gir uttrykk for.

John Arne Riise understreker også at han er fornøyd med Drillo.

- Jeg kjenner ikke Trond Sollied, men er veldig fornøyd med Drillo. Det vet jeg at spillergruppa også er, sier Riise på spørsmål om Norge bør satse på en forandring.

Christian Grindheim, som har hatt Sollied som trener i Heerenveen en god stund, mener Sollied er en naturlig kandidat.

- Foruten Ståle Solbakken, er vel Trond den eneste norske klubbtreneren som har resultater å vise til i Europa. Han er en naturlig kandidat, sier Grindheim.

- Men han er tydeligvis også kontroversiell? Tarik Elyounoussi var glad for at han dro.

- Alle trenere har sin stil, sin måte å gjøre ting på. Men det har fungert bra for ham. Vi vant cupen i fjor. Det var klubbens første tittelen noensinne. Hvis han tror på noe sterkt nok, så er det tydeligvis bra nok, sier Grindheim.

- Men hva bør Norge velge?

- Det er ikke opp til meg å avgjøre. Det får NFF avgjøre. Men jeg er meget godt fornøyd med Egil, jeg¿

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!