HEERENVEEN – WILLELM II 3-1:

Trond Sollieds Heerenveen er inne i en svært god periode for tiden. Det nederlandske laget har bare tapt en av de siste åtte ligakampene, og er fortsatt godt med i kampen om medalje i Æresdivisjonen.

Lørdag var det Willelm II som fikk bank på Abe Lenstra Stadion. Paulo Henrique sendte Sollied gutter i føringen allerede etter 13 minutter, mens danske Kristian Bak Nielsen doblet ledelsen like før pause.

I andre omgang sørget den målfarlige midtbanespilleren Roy Beerens for vertens tredje scoring. Dermed hjalp det svært lite at Mohammed Messoudi reduserte.

Christian Grindheim spilte hele kampen for Heerenveen, mens Tarik Elyounoussi fikk ni minutter som innbytter for målscorer Henrique. André Hanssen kom aldri på banen.

Sollied lag er fortsatt nummer fire i Nederland, men opp til Twente på andreplass er det bare tre fattige poeng. Steve McClarens lag har imidlertid én kamp mindre spilt.

Topplaget AZ Alkmaar er det nok likevel lite å gjøre med. Laget har en solid luke på 12 poeng i toppen av tabellen, og lørdag slo de Heracles 2-1 borte.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).