Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær droppet gullfesten

Molde-manageren dro rett hjem.

I 2011 og 2012 kunne Molde juble for gull i Tippeligaen. I 2013 ble det ikke seriegull, men søndag fikk Molde-fansen likevel grunn til å feste.

Etter 4-2-seieren over Rosenborg i cupfinalen på Ullevaal stadion kunne manager Ole Gunnar Solskjær og hans menn igjen feire en triumf.

Solskjær har dermed sikret klubben tre pokaler siden han kom tilbake til Norge for å lede gamleklubben i 2011.

Den tidligere Manchester United-spissen var med spillerne å feiret rett etter kampen i Oslo, men da laget ankom Molde var ikke Solskjær noe sted å se.

VG skriver mandag at Solskjær hadde reist hjem til familien i Kristiansund, da resten av Molde-laget ankom Aker stadion for å feire cuptriumfen med fansen.

Molde var for øvrig kraftig forsinket hjem til rosenens by søndag kveld og var ikke på plass før rundt 22.45 på kvelden.

De som var på plass på Aker stadion ble tatt imot av hundrevis av elleville fans. De hadde ventet på sine helter utenfor stadion i et kraftig sluddvær.

Da spillerne omsider kom, kunne festen endelig begynne. Molde er det første laget som sikrer seg tre strake pokaler i norsk fotball, siden Rosenborgs storhetstid.

- Jeg er stolt over å være i et slikt fellesskap som står sammen for hele tida å vinne. Mange avskrev oss tidlig i sesongen, men nå står vi her! sa Magne Hoset til fansen.

Ordfører Torgeir Dahl sier til NRK at cupgull er noe helt spesielt.

- Dette blir faktisk enda tøffere, fordi det er én kamp med bære eller briste. Enten taper man, eller så vinner man, og det er ingenting som heter et hederlig sølv i cupen. Det gjelder å vinne, og det gjorde vi, sier han med et gigantisk smil om munnen, m sa han.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken