Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær kjøper hus til 4,5 millioner mens han river gamlehuset

Ikke alle kunne tatt seg råd til denne midligertidige boligløsningen.

Ole Gunnar Solskjær holder på å rive sitt gamle hus, kjøpt for 11,5 millioner kroner på Bryggekanten 21 i Kristiansund. Dette huset skal nemlig bygges opp igjen, splitter nytt.

I mellomtiden må familien Solskjær ha et sted å bo, og de har nå funnet sitt nye, midlertidige hjem. Til en sum av 4,5 millioner kroner, har familien kjøpt et rekkehus i Tante Liseveien.

Ingen unormal pris
Selv om prisen er høy, tatt i betraktning at dette kun er et midlertidig hjem for familien, er ikke eiendomsmegler Mette Skavnes hos Eiendomsmegler 1 i Kristiansund skremt over prisen.

- Nei, dette er ikke noen unormal pris i dette området. De kjøpte direkte, og området er veldig populært. Det er kort vei til der de allerede bor i dag, og det er en fantastisk beliggenhet. Man har både mye sol og flott utsikt, forteller Skavnes til Nettavisen.

Huset som Solskjær nå har kjøpt, er bygget i 1998, og er derfor ikke noe gammelt hus. Skulle man kjøpt helt nytt, ville prisen trolig vært enda høyere, mener eiendomsmegleren.

- De betaler omtrent 26.000 kroner for kvadratmeteren, noe som er helt vanlig her i Kristiansund for tiden. De nyeste rekkehusene nede ved strandkanten koster faktisk opp mot 34.000 kroner pr. kvadratmeter.

Drømmeboligen
I oktober skrev Tidens Krav at Solskjær-familien har fått lov til å rive huset sitt på Bryggekanten 21 på Innlandet i Kristiansund. Plan- og bygningsenheten godtok også oppføring av ny bolig på tomta.

Bildet over er en tegning av hvordan det nye huset skal se ut. Det er sivilarkitekt Sunniva Neuenkirchen Rosenberg i Sunniva Rosenberg Arkitektur som har laget tegningen.

Ifølge sakspapirene vil den planlagte eneboligen få et bruksareal på 510 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Huset vil ifølge papirene bli rundt én meter lavere enn det eksisterende bygget. Solskjær vil bygge både basseng og uthus mot naboeiendommen.

Innvendig vil huset inneholde blant annet en kino, mørkerom for foto, fire soverom og flere bad.

Også da han bodde i Manchester skapte Solskjær oppstyr med sine husvalg. Han kjøpte et luksushus i Nether Alderley i Cheshire, utenfor Manchester, til 18 millioner kroner. Dette huset valgte han også å rive til fordel for et arkitekttegnet hus.

Kommentarer til denne saken