Gå til sidens hovedinnhold

- Solskjær skal i samtaler med ny klubb fredag

- Svært mange tror han blir deres nye manager.

En rekke managere, som blant andre Gianfranco Zola og Malky Mackay har blitt koblet til den ledige managerjobben i West Bromwich etter at Steve Clark fikk sparken.

Også Molde-trener Ole Gunnar Solskjær er blant managerene som har blitt nevnt som en het kandidat, og torsdag kveld skriver Sky Sports at Solskjær nå er den store favoritten til å få jobben.

Daily Mirror hevder Solskjær skal i samtaler med West Bromwich om å bli trener i klubben.

- Mange spiller på Solskjær
Chris Spicer i Sky Bet forteller at de har fått inn en rekke spill på at Solskjær får jobben. For øyblikket får du kun 2,3 i odds hos Sky Bet om du legger inn et spill på nordmannen.

- Vi har sett høyt antall spill på at Solskjær får jobben, spesielt etter at Molde bekreftet at de har fått henvendelser fra andre klubber, sier Spicer til Sky Sports.

Det var onsdag at administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, fortalte at klubben hadde fåt inn formelle henvendelser.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sa administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.no.

Ønsker avklaring
Solskjærs kontrakt med Molde går ut sommeren 2014, men 40-åringen har fått tilbud om kontraktsforlengelse av klubben. Han har imidlertid foreløpig ikke takket ja til tilbudet, og har nå fått frist fram til jul om komme med en avklaring.

- Vi har bedt om en avklaring før jul. Vi snakker sammen daglig, men vet foreløpig ikke når dette blir avgjort, sier Nordstrand Jacobsen.

40-åringen har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner om å bli manager i Premier League, og til rbnett forteller Wigan-manager Uwe Rösler at det kun er spørsmål om tid før Solskjær igjen blir å se i Premier League.

- Ole Gunnar har gjort det veldig bra i Molde, hvor han på imponerende vis har vunnet tre titler på tre år. Samtidig har Ole Gunnar veldig store ambisjoner, så det er nok bare snakk om tid før han havner i England, sier Rösler til Romsdals Budstikke.

Solskjær blir også sett på som en kandidat til å få den ledige managerjobben i Tottenham, men med 34 i odds hos Sky Bet er han foreløpig en outsider. Tim Sherwood og Frank De Boer er ifølge Sky Sports de store favorittene til å få jobben på White Hart Lane.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken