Gå til sidens hovedinnhold

- Solskjær tenker allerede på spillerkjøp

Alt tyder på at Ole Gunnar Solskjær blir presentert som Cardiff-manager før helgen.

Onsdag formiddag tok et privatfly, som tilhører Cardiff-eier Vincent Tan, av fra Kvernberget flyplass i Kristiansund med kurs mot London, meldte TV 2.

Et par timer senere ble Solskjær sett på vei inn til Emirates Stadium sammen med Vincent Tan. Cardiff spiller mot Arsenal onsdag, og Solskjær ser kampen fra losjen til Tan.

Etter det TV 2 erfarer blir Solskjær presentert som ny Cardiff-manager før helgens FA-cupkamp mot Newcastle.

- Jeg sitter med et par kilder der. Ifølge de er det veldig nære. Forhandlingene har pågått i 8-10 dager. Dette er ikke en impulshandling sier TV 2 Sportens fotballekspert Morten Langli.

Langli forteller at Solskjær allerede er i gang med å planlegge de første tiltakene han vil gjøre i den walisiske klubben.

- Solskjær skal ha fått et positivt inntrykk av Tan. Mye bedre enn det som er framstilles i media. Han er lovet totalt herredømme over det sportslige. Solskjær ligger allerede to steg foran og har begynt å tenke på spillere og så videre. Det meste tyder på at dette går i orden, konstaterer Morten Langli.

De siste ukene har Ole Gunnar Solskjær blitt koblet til managerjobben i Cardiff. Det var lenge klart at forholdet mellom Vincent Tan og tidligere manager Malky Mackay ikke var som det skulle, og forrige fredag valgte Cardiff-eieren å si opp skotten.

Nå ser det altså ut til at det er Solskjær som overtar.

Det har riktignok vært mye frem og tilbake i engelske medier den siste uken. Mandag skrev Nettavisen om blant annet engelske The Guardian, som hevdet at nordmannen hadde takket nei til jobben.

Onsdag skriver imidlertid en rekke engelske aviser at Solskjær har blitt enig med den walisiske Premier League-klubben.

Både BBC og The Telegraph hevder å vite at Solskjær snart blir presentert som ny Cardiff-manager.

Dessverre for Molde, kan det nå se ut til at de må klare seg uten den tidligere Manchester United-spissen neste sesong.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen har ikke svart på Nettavisen henvendelser onsdag.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken