Gå til sidens hovedinnhold

«Solskjær til Manchester City»

Dette tar helt av!

Man må kanskje være litt gal for å elske engelsk fotball. Det er den eneste forklaringen vi kan finne på at tusenvis av nordmenn anser 31. januar og 31. august som to av høydepunktene i kalenderen.

Dette er nemlig den siste dagen fotballspillere kan kjøpes og selges i de to vinduene for internasjonale overganger.

I Nettavisen feirer vi dette med en stor konkurranse på Facebook: De villeste og morsomste overgangsryktene som leserne klarer å dikte opp, blir belønnet med premier.

Etter at overgangsvinduet stenger (klokken 24.00 tirsdag), vil vi trekke ut fem vinnere som får hvert sitt abonnement på TV 2 Sumo gull i tre måneder.

Vi trekker også ut vinnere av ti Flax-lodd.

Noen av forslagene så langt:
«Flere aviser i England skriver om et historisk Ole Gunnar Solskjær-comeback på banen - men for Manchester City! Det ryktes om en 1-årskontrakt», forteller Sondre Estensen.

«Liverpool vurderer å hente Blackburns Christopher Samba som erstatter for Andy Carroll på topp. Carroll har ikke klart å utnytte innleggene i boksen i stor nok grad, og Comolli har brukt Moneyball-prinsippet til å komme frem til at Samba fungerer minst like bra som oppspillspunkt som midtstopper. Samba er etter senere tids uttalelser kommet på kant med eierne i Blackburn, og det ventes at han kan gå for mellom 10 og 15 millioner pund. Altså en tredel av hva Andy Carroll ble hentet for», opplyser Petter Holm Reiso.

«Emilie Heskey til Barcelona», melder Lars Rustad, som åpenbart er Real Madrid-fan.

«Chelsea er ute etter å hente den gamle storscoreren Tore André Flo tilbake til London-klubben. Det eneste som kan sette en stopper for dette, er at Sogndal ikke ønsker Fernando Torres i en eventuell byttehandel», skriver Simen Alexander Pedersen.

Bli med!
Det er bare å henge seg på! Bruk kreativiteten!

Alt du trenger å gjøre er å følge denne lenken til konkurransen på våre Facebook-sider, legge inn navn, e-post og ditt ryktebidrag, så er du med i konkurransen.

Det er en forutsetning at du «liker» Nettavisen Sport på Facebook for å være med i konkurransen.

DELTA HER

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken