Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær: - Vet han vil ha United-jobben

Nordmannen vet han får konkurranse om «verdens største jobb».

Det er ikke ventet at Manchester United-manager sir Alex Ferguson kommer til å gi seg med det første, men før eller siden må selv skotten kaste inn håndkleet.

Det har i mange år blitt spekulert i hvem som skal erstatte Ferguson i storklubben og navn som Josep Guardiola og José Mourinho har blitt nevnt.

Tidligere United-helt Ole Gunnar Solskjær, som også har blitt koblet med jobben, sier han vet om en annen som ønsker å bli Ferguson-erstatter.

Solskjær kan nemlig avsløre at Ryan Giggs ønsker jobben.

Annonse: Vinn tidenes fotballtur i Eurojackpot!

- Stort potensial
39 år gamle Giggs har spilt under store deler av Fergusons regime og har vært en av de viktigste brikkene til suksess for klubben. Waliseren rundet nylig 1000 kamper for United.

- Han har sett seg ut den jobben, Giggsy. Og han har et stort potensial som manager, sier nordmannen ifølge The Mirror.

- Giggs har planer om å spille én sesong til, men han har nok både øyne og ører åpne. Han følger nok nøye med på hva manageren sier, mener nordmannen.

Molde-manageren forteller at han ofte har kontakt med sin gamle klubb, og hevder han har sett tegn på at Giggs ønsker jobben.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Selv har Solskjær blitt koblet med både Aston Villa og Blackburn de siste sesongene, men føler fortsatt han har mye å lære i Tippeligaen med Molde.

- Drømme stort
Og selv om Solskjær innrømmer at han gjerne blir manager i Manchester United én dag, må han medgi at også Giggs er en god kandidat for jobben

- Du er nødt til å drømme stort. Om du ikke drømmer stort, har du ingen sjanse. Vi får bare vente og se hva som skjer, sier Solskjær.

- Jeg har sagt tidligere at det er drømmen min å være sjef for United, men det er selvsagt en stor jobb, den største jobben i verden, forteller den tidligere spissen.

Her hjemme i Norge serieåpner Ole Gunnar Solskjær og hans Molde borte mot Viking den 15. mars.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'qctvkapp9q4f13r4ngze4bh6c', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-qctvkapp9q4f13r4ngze4bh6c', 'eplayer14');
Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken