Det er over et halvår siden Daniel Fredheim Holm sist rørte en fotball, men endelig nærmere comebacket seg for den tidligere landslagsspilleren. Lørdag spilte Aalborg (med Kjetil Wæhler på laget) sin siste kamp før jul, når man den 6. mars tar imot Silkeborg hjemme på Energi Nord Arena regner 25-åringen endelig å være tilbake.

Sterkere enn noensinne.

- Det stemmer, jeg har aldri vært så kraftig som nå, humrer den anvendelige spissen.

- Det har blitt utrolig mye styrketrening det siste halvåret, så mye at jeg har måttet passe på ikke å bli for kraftig og tung. Heldigvis har jeg nå fått startet kondisjonstreninga, og får fokusert på det de neste månedene.

- Perfekt timing
Han har vært igjennom en tøff tid, noe som han blant annet snakket ut om her i Nettavisen i september. Nå er smilet endelig tilbake hos den tidligere Vålerenga-helten.

- Humøret er på topp. Det skal bli utrolig deilig å spille fotball igjen, jeg er veldig motivert foran comebacket, forteller Fredheim Holm.

- Det blir jo nesten som å starte karrieren på nytt. Timingen er også perfekt, med en så lang pause nå, så får jeg blitt skikkelig klar, og slipper å måtte stresse og risikere nye skader – det har jeg brent meg på før.

Optimist tross bunnplassering
Aalborg ligger for tiden sist i den danske toppserien, og gikk på et stygt 6-0-tap mot Espen Ruuds Odense lørdag kveld. Likevel er det bare to poeng opp til Randers på sikker plass, og Daniel Fredheim Holm er optimist foran vårsesongen.

- Vi er gode defensivt (intervjuet ble gjort før lørdagens kamp, red.anm.), men har slitt offensivt.

- Det er likevel ikke så rart når du ser på hvor mange gode, offensive spillere som vi har hatt ute. Det er mange av oss som er klare etter nyttår, og da blir det mye bedre, lover 25-åringen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED