Liverpool kan gå for et åtte millioner punds fremstøt for å sikre seg QPR-spiss Loic Remy, skriver Sunday Express. Liverpool jakter en erstatter for Luis Suarez, som er utestengt i ti kamper, selv om de klarte seg fint uten Suarez under lørdagens 6-0-seier over Newcastle.

Samtidig er det ventet at Bayern München vil gjøre et trekk for å hente Suarez, melder The Telegraph. Grunnen til at de tyske seriemesterne ønsker å kjøpe Suarez er fordi de skal ha gitt opp håpet om å sikre seg Robert Lewandowski foran Manchester United.

Les også:Bayern München vil hente Suarez.

Tottenham overvåker Valencias 27 år gamle Roberto Soldado, som har scoret 70 mål i løpet av sine 105 kamper de siste tre sesongene, skriver Daily Mail.

Manchester City leder jakten på signaturen til Napolis angrepsspiller Edinson Cavani, forteller Sunday Mirror. 26-åringen har en utkjøpsklausul i kontrakten på 52 millioner pund.

Arsenal vil prøve å hente Real Madrids Iker Casillas, som skal ha havnet på kanten med Real-manager Jose Mourinho, melder Sunday People.

The Gunners har også startet samtaler med franske Lyon. Arsenal ønsker å hente midtbanespilleren Maxime Gonalons, som er på toppen av London-klubbens ønskeliste, skriver Metro.

Vi avslutter søndagens ryktespalte med å ta med at Manchester City ønsker Liverpool-manager Brendan Rodgers som erstatter for Roberto Mancini, forteller Sunday People. Chelsea-manager Rafael Benitez er også en het kandidat for City.

PS. Få med deg Sportens Legender. I dag har vi presentert Dennis Bergkamp:- Alle satt og drakk øl. Helt utrolig!