Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Manchester City drømmer om John Terry.

Overgangsvinduet i januar nærmer seg med stormskritt, og ryktene og spekulasjonene rundt kjøp og salg av spillere blir stadig heftigere. Her er et utvalg.

*Manchester City har penger å bruke. Nå skal klubben være villig til å bla opp rundt 600 millioner kroner for Chelseas John Terry. Midtstopperen fristes også med en ukelønn på rundt 2 millioner (News of the World).

*Chelsea er på sin side fortsatt ute etter Citys Robinho. Brassen var nær en overgang til londonklubben i sommer, men havnet til slutt i Manchester (O Globo).

*Det at Robinho gikk til City, har satt dype spor hos Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Russeren skal angivelig nekte å selge Wayne bridge til de lyseblå på grunn av nettopp Robinho (Sunday Mirror).

- Benitez til Real Madrid
*Newcastles Michael Owen ønsker seg bort. Spissen skal være villig til å gå ned i lønn, for å forlate St. James’ Park i januar (Sunday Express).

*Liverpool-manager har bedt Lazio om å glemme alle planer om å kjøpe Javier Mascherano. Italienerne skal nemlig være villig til å betale rundt 200 millioner for 24-åringen (Sunday Express).

*Den samme Benitez skal være aktuell som ny manager i Real Madrid. Den spanske giganten håper i hvert fall å overtale han til å ta over jobben til Bernd Schuster til sommeren (News of the World).

*Den spanske klubben skal også ha en annen manager på ønskelisten. Etter alt bråket i Arsenal, håper de nemlig å sikre seg Arsène Wenger (Sunday Express).

*Wenger har imidlertid planer for Arsenal. Franskmannen håper nemlig å hente tilbake midtstopperen Matthew Upson. Dermed kan mye tyde på at William Gallas er ferdig i londonklubben (Sunday Express).

- Anelka straffet fansen
*Emile Heskey kommer til å takke nei til Aston Villa i januar, men vil trolig forlate Wigan når kontrakten hans løper ut til neste sommer (Sunday Express).

*Manchester United-manager Sir Alex Ferguson kan avsløre at klubben har en opsjon på å kjøpe tilbake italienske Giuseppe Rossi fra Villarreal (Sunday Express).

*Paul Ince samler på gamle helter. Fra før har han Robbie Fowler i stallen, og nå skal han være villig til å gi 31 år gamle Matt Jansen kontrakt med Blackburn (Sunday Times).

*Chelsea-spiss Nicholas Anelka skal ha sagt at han forlot Arsenal for å straffe fansen. Grunnen til dette skal være at de ikke trodde han kunne erstatte Ian Wright på topp (News of the World).

Kilder: News of the World, Sunday Express, O Globo, Sunday Times, Sunday Mirror, BBC.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken