Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Arsjavin punget ut av egen lomme.

* Det er liten tvil om Arsenal sikret seg en spiller som virkelig hadde lyst til å komme til klubben da de klarte å kapre Andrej Arsjavin. Han skal ha punget ut én million pund - omtrent ti millioner kroner - av egen lomme til Zenit St. Petersburg for å være sikker på å få dra til England. (News of the World)

* BBC kan også rapportere at Arsjavins kjæreste på spillerens hjemmeside skriver at hun ikke er like fornøyd med tingenes tilstand som spilleren selv. Hun skal ha kalt innbyggerne i London «skitne», hun misliker både engelsk mat og øl og skal ha sterk hjemlengsel allerede.

* Gareth Barry blir i Aston Villa - enn så lenge. Rafael Benitez og Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å kapre Barry til sommeren. (News of the World)

* Didier Drogba har i perioder være på kant med både den ene og den andre i Chelsea. Nå ser det ut til at forsvinner til italiensk fotball. Inter skal i alle fall være sikre på at de vil klare å få ham til klubben til sommeren. (Sunday Express)

* Han vil fortsatt ha langt igjen til han matcher Zlatan og co. lønnsmessig, men 60.000 pund burde likevel være en grei ukelønn for Kieran Richardson. Det beløpet er en dobling av lønna han har nå, og Sunderlands plan er at beløpet vil friste Richardson til å bli i klubben. (News of the World)

* Stewart Downing får frie tøyler når sommeren kommer. Spilleren har fått tillatelse av Middlesbrough til å forlate klubben, og Tottenham, Manchester City, Aston Villa og Liverpool skal alle være interesserte. (News of the World)

* Den enes død, den andres brød, og i Manchester City ser det ut til at Shay Given er den som kommer helskinnet fra det. Hans ankomst - kombinert med en strålende oppvisning lørdag, har ført til at Joe Hart ønsker seg bort fra klubben. Fremst i køen av interesserte klubber, skal Tottenham være. (Mail on Sunday)

* Portsmouths midtbanespiller Sean Davis kan gå gratis til Bolton når kontrakten hans utløper til sommeren. (News of the World)

* David di Michele er på lån til West Ham fra Torino. Selv håper han å bli solgt til den engelske klubben. Prislappen for spilleren skal være 750.000 pund. (News of the World)

* Bolton-forsvarer Danny Shittu er en ettertraktet mann. Reading, Wolves og Birmingham skal alle ønske seg hans tjenester. (News of the World)

* News of the World har vært svært så produktive på ryktefronten denne søndagen. Den ikke alltid pålitelige tabloidavisa kan også meddele at Cesc Fabregas, Robin van Persie og Emmanuel Adebayor pakker sakene sine dersom Arsenal ikke klarer å kvalifisere seg til neste sesongs Mesterliga.

* Avisa kan også melde at Wayne Rooney synes å være påvirket av finanskrisa. United-stjernen tjener riktignok 90.000 pund i uka, men det forhindret ham ikke å bruke en rabattkupong som ga halv pris da han skulle betale en regning på 27,80 pund på en restaurant. (News of the World)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken