Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Skal alt gå i dass for Chelsea?

Ifølge News of the World har Chelsea gått med store planer om å signere Bayern Münchens Franck Ribery i det neste overgangsvinduet. Det kan bli vanskelig nå, med tanke på den der dommen fra Fifa.

Daily Star melder at samme klubbs planer om å signere Sergio Aguero fra Atlético Madrid også har fått seg et skudd for baugen. Gjett hvorfor¿

Manchester City skal kreve ti millioner pund av Chelsea for spissen Daniel Sturridge, melder News of the World. Sturridge forlot City i sommer til fordel for Chelsea, etter å ha takket nei til kontraktstilbudet han fikk.

Nyhet: Lever Langoddsen, Tipping og Lotto på mobilen!

Barcelona skal være interessert i Manchester Citys Robinho. Men Citys svar skal være at den eneste måten Robinho blir å finne på Camp Nou er om Lionel Messi finner veien til City of Manchester Stadium, skriver Sunday Mirror. Et alternativ for City kan være å bytte Robinho mot Barcelonas franske spiss, Thierry Henry, det skriver i alle fall News of the World.

Real Madrid og Manchester City har stått for den mest heftige pengebruken i sommer. Men i jakten på store navn er også Notts County en betydelig aktør. Sven Gøran Eriksson har allerede hentet Kasper Schmeichel og Sol Campbell til klubben i League two, men har også blitt linket til David Beckham og Pavel Nedved. Nå er det den brasilianeren med de omfattende lårene, Roberto Carlos, som svensken ønsker å hente til Meadow Lane.

Manchester Citys spiss, Benjani, returnerer til gamleklubben Portsmouth i vinterens overgangsvindu, dersom han blir skadefri, det skriver Sunday Mirror.

Nicky Shorey var en gang landslagsspiller for England. Nå er han i Aston Villa, uten at han spiller så mye der. West Bromwich skal være klar til å hente forsvarsspilleren på en låneavtale ut sesongen.

Bevisene som felte Chelsea i saken rundt Gaël Kakuta, og som sørget for at Chelsea ikke får handle spillere på over et år, ble gitt til Fifa av et familiemedlem av Kakuta.

Uefa-president Michael Platini ønsker å framskynde planene om å pålegge forbud mot overganger for spillere under 18 år, i lys av Fifas dom mot Chelsea.

Arjen Robben var lenge en helt på Stamford Bridge, men dro til Real Madrid og deretter til Bayern München. Nederlenderen tror nå at flere stjernespillere vil forlate Chelsea på grunn av Fifas dom mot klubben, skriver Sunday Mirror.

England-sjef Fabio Capello insisterer på at Michael Owen ikke har gått i glemmeboka, og at spissens sjanser til å bli kalt inn på landslaget vil øke med en gang han spiller regelmessig for Manchester United.

Ali al-Faraj, en eiendomsinvestor fra Saudi-Arabia, forsøkte nylig å kjøpe Portsmouth. Men etter å ha mislyktes med det oppkjøpet, skal al-Faraj ha snudd oppmerksomheten til West Ham og vurderer nå et bud på klubben.

David Beckham har tilbudt seg å lede Storbritannias fotball-lag i OL i London i 2012, det skriver News of the World.

Manchester United skal være klar til å tilby Darren Fletcher en heftig lønnsøkning, etter at skotten har levert meget gode forestillinger den siste tiden. News of the World skriver at Fletcher kan forvente seg 1 million pund mer i året.

Sunday Express melder at den tidligere Chelsea-stjernen Marcel Desailly, ser for seg muligheten til å bli manager i Premier League.

Tidligere Tottenham-spiller og England-manager Glenn Hoddle har avslørt at han gamle lagkamerat, argentineren Ossie Ardiles, bulket FA-cup-trofeet. Hendelsen skjedde i beruset tilstand på festen etter at Tottenham hadde slått Manchester City i finalen i 1981.

Richard Dunne fikk betalt av Manchester City for å gå til Aston Villa. De 2 millioner pund han fikk fra gamleklubben ble fremforhandlet av kona, Helen, skal vi tro Sunday Mirror.

Stokes Liam Lawrence har uttalt at kommunikasjonen på banen mellom laget spillere er blitt bedre som en følge av at de spiller spill på internett.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken