Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Det kan være duket for mer sorg for Liverpool-fansen på nyåret. Chelsea står nemlig klar med sjekkheftet og ønsker seg Fernando Torres.

Etter gårsdagens pinlige tap mot tabelljumbo Portsmouth begynner vel de fleste å lure på når Liverpool skal snu det som er i ferd med å bli en katastrofalt dårlig sesong. Men det kan bli lenge til Liverpool-fansen får anledning til å smile igjen. Nå har nemlig Chelsea siktet seg ut Fernando Torres som et naturlig mål og er klar til å by nærmere 600 millioner kroner, skal vi tro News of the World.

Men kanskje er framtiden lysere for de røde fra Liverpool? De har nemlig kastet seg inn i jakten på stortalentet Victor Moses fra Crystal Palace, ifølge News of the World. Så spørs det om 19-åringen lar seg friste av en overgang til den nåværende middelhavsfareren eller om midtbanespilleren blir en sentral brikke i Liverpools kraftige revansje?

Sunderland skal være interessert i Tottenhams Robbie Keane og skal være klar til å gi 120 millioner kroner for den irske spissen. Så spørs det hvor lysten Keane er på å flytte på seg, etter et heller mislykket opphold i Liverpool forrige sesong.

Tottenham skal være klare til å hente West Hams forsvarsspiller Matthew Upson i januar.

Real Madrids Rafael van der Vaart skal være klar til å hindre en overgang til Arsenal i januar, verdt 60 millioner kroner, skal vi tro Sunday Mirror.

Manchester United kan komme til å hente Marseilles stjerneving Hatem Ben Arfa for nærmere 50 millioner kroner. Det kan de saktens trenge etter lørdagens nitriste forestilling mot Fulham.

Til slutt kommer det litt om lørdagens kanskje mest omtalte sak i Premier League. Mark Hughes fikk sparken som manager i Manchester City, og blir nå erstattet av tidligere Inter-sjef Roberto Mancini. Avgjørelsen skal ikke ha falt i god jord hos spillergruppen og spissen Craig Bellamy skal ha ledet en gruppe på seks mann som skal ha konfrontert City-direktør Gary Cook.

Hughes skal også selv ha følt seg dolket i ryggen av klubben og ga en følelsesladet tale til spillerne før lørdagens oppgjør mot Sunderland om å «fullføre jobben», noe de gjorde ved å vinne et fartsfylt oppgjør 4-3.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken