Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Glem Ruud van Nistelrooy. Nå går Rafael Benítez for John Carews lagkamerat!

* Fernando Torres har sagt at han aldri vil spille for en annen klubb enn Liverpool i Premier League. Men om Liverpool ikke skulle klare å karre seg til en plassering blant de fire beste, så vil det nok bli satt spørsmålstegn rundt hans fremtid i klubben. Chelsea skal nemlig være villige til å legge drøye 1,4 milliarder kroner på bordet for å sikre seg målmaskinens tjenester.

* Ikke bare er det Torres sin fremtid det spekuleres i, også Steven Gerrard blir en het potet på overgangsmarkedet om Liverpools dystre sesong fortsetter. Kapteinen er ønsket av blant annet José Mourinho som vil betale 400 millioner kroner for å få 28-åringen til Milano. Den tidligere Chelsea-sjefen håper at Gerrard vil vurdere et klubbskifte om Liverpool ikke kvalifiserer seg til Mesterligaen.

* Manchester United er på vei til å legge inn et bud på 200 millioner kroner for Portos angriper Hulk. 23-åringen skal også stå høyt på Arsène Wengers ønskeliste.

* Emile Heskey er dagens heteste navn på ryktebørsen. Chelsea-sjef Carlo Ancelotti er villig til å legge 40 millioner på bordet for å sikre seg den engelske landslagsspissen som er tenkt som en erstatter for Didier Drogba.

Men Ancelotti kommer til å få konkurranse.

På grunn av Ruud van Nistelrooys stadige skadeproblemer i Real Madrid har Rafael Benítez nå også siktet seg inn på Heskey. Ifølge ryktene skal spanjolen hoste opp drøye 50 millioner for å sikre seg angriperkjempen.

* Manchester Citys nyerverve manager Roberto Mancini kommer garantert til å gjøre noen storkjøp i løpet av januarvinduet. Nå er italieneren sugen på å hente inn en tidligere elev. Patrick Vieira spilte under Mancini i hans dager i Inter, og sammen vant de to Serie A-titler.

* Ruban Kazan-forsvareren Cristian Ansaldi skal også være på Mancinis ønskeliste. 23-åringen er verdsatt til 60 millioner kroner.

* Crystal Palace håper å kvitte seg med Victor Moses. Vingen, som har en prislapp på 30 millioner kroner, skal forhåpentligvis redde klubben fra å gå konkurs. Barcelona, Wigan og Tottenham er kun noen av klubbene som er ute etter unggutten.

* Alan Curbishley skal snakke med Boltons styreformann Phil Gartside om å ta over som manager i klubben. 52-åringen har vært arbeidsløs siden han fikk sparken i West Ham i 2008.

Kilder: Daily Mirror, The Guardian, News of the World og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken