Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Hvor har Rafa Benitez tenkt seg til sommeren?

Alex Ferguson åpner for at Christiano Ronaldo etterhvert kommer tilbake til klubben. Det er riktig nok uvisst om United-treneren er villig til å bla opp 80 millioner pund, som portugiseren ble solgt for til Real Madrid. (Sunday Express)

Det spanske topplaget er villig til å betale en god del - dog ikke like mye - for Liverpools Steven Gerrard. I følge People er Real Madrid villig til å kjøpe briten for 30 millioner pund. (People)

Manchester United ønsker seg Evertons unge stjerner Dan Gosling og Jack Rodwell, mens Evertons sjef David Moyes vil signere Manchester Citys Stephen Ireland. (News of the World)

Sunday Mirror hevder på sin side at også Liverpool higer etter Irelands signatur.

Mens noen knyttes til en ankomst på Anfield, er det andre som ryktes å forlate stadion. Rafa Benitez forbereder seg på å forlate Liverpool kommende sommer. Han tviler på at klubben vil ønske å ha ham som manager hvis ikke en fjerdeplass sikres i sesonginnspurten. (News of the World)

Manchester City har alltid levd i skyggen av byrival United. Sunderland-trener Steve Bruce mener denne situasjonen har evighetskarakter. Selv om City er en klubb med penger, sier Bruce at ”de aldri vil komme i nærheten av Manchester United. Det kan ikke kjøpes for penger”. (Sunday Mirrior)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken