Han er 32 år, ble hentet til juniorakademiet i Real Madrid i 1992, og har siden den gang blitt en aldri så liten legende hos det spanske hovedstadslaget med 18 sammenhengende år i klubben. Nå skal visstnok Raúl være i kikkerten til Tottenham-manager Harry Redknapp, som vil forsterke laget før neste års Champions League-deltakelse. (News of the World)

Men spanjolen er ikke den eneste spissen som Redknapp har i sikte. Et annet rykte sier nemlig at Tottenham vil hente Craig Bellamy fra Manchester City for seks millioner pund, etter at waliseren har havnet i krangel med City-sjef Roberto Mancini. (Mail on Sunday)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

West Ham klarte bare så vidt å fornye Premier League-kontrakten, og nå skal laget forsterkes. Første steg på veien kan involvere Martin Petrov, som kan forlate Manchester City gratis til sommeren. (News of the World)

Blir han, eller selges han? Med Liverpools økonomiske situasjon i tankene, er det ikke lett å spå framtiden til Fernando Torres. Alltid like pålitelige Sunday Mirror kan i hvert fall fortelle oss at Manchester City står klare med 40 millioner pund for å hente spanjolen til City of Manchester Stadium - en sum som er 20 millioner pund lavere enn det Liverpool selv har verdsatt spissjuvelen til. (Sunday Mirror)

Les også: Liverpools økonomi verre enn først antatt

Mye Manchester City i dag: Klubben kan komme til å la Roque Santa Cruz forsvinne til Hamburg, som et ledd i en byttehandel der målet er å hente sistnevntes forsvarsbauta Jerome Boateng. Den tyske 21-åringen er verdsatt til ti millioner pund. (News of the World)

Fulham kan komme til å plukke opp Steven Sidwell for en billig penge, ettersom midtbanespilleren har fått beskjed om at han kan forlate Aston Villa når han måtte ønske. (News of the World)

Vi vender igjen tilbake til Eastlands og Manchester City, som ønsker at Englands landslagssjef Fabio Capello skal overta ved roret i den ambisiøse klubben. Styret i City er forberedt på å vente til 2012 på den italienske ringreven. (News of the World)

Og apropó Capello: Landslagssjefen forbereder seg på å utelukke Rio Ferdinand fra troppen til VM i Sør-Afrika, dersom ikke Manchester United-stopperen blir 100 prosent friskmeldt før turneringen sparkes i gang. (News of the World)

Martin O'Neill ryktes å forlate Aston Villa denne sommeren, på grunn av et vanskelig forhold til klubbeier Randy Lerner. I så fall kan Kroatia-sjefen Slaven Bilic være en aktuell mann til å overta på Villa Park. (Sunday Mirror)

Mer om managere: «Kom og hent meg,» er Fulham-sjef Roy Hodgsons bønn til Liverpool. (Mail on Sunday)

Og Liverpool skal visstnok konsentrere seg om å lete innenfor Storbritannias grenser for å erstatte Rafael Benítez, med Martin O'Neill som førstekandidat. Er det noen som har glemt at Benitez fortsatt ikke er borte fra Anfield? (Daily Star Sunday)

Historien om Portsmouth er som tatt ut fra en Hollywood-klisjé: Laget er på sammenbruddets rand, men spiller likevel FA-cupfinale mot Chelsea 15. mai. Det hevdes imidlertid at klubben vil forsøke å selge unna hele A-troppen, samt juniorlaget, for å kutte ned på de årlige lønnskostnadene på drøyt 34 millioner pund. (Sunday Telegraph)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!