Aston Villa gjorde denne sesongen akkurat det samme de har gjort de siste årene. De startet godt og hang med i kampen om plass i Champions League. Men som vanlig raknet det i siste halvdel og laget klarte ikke å ende blant de fire beste. En som gjorde sitt best for at Villa skulle lykkes denne sesongen var James Milner. Tenåringssensasjonen som slo gjennom for Leeds, har lenge vært god, men det er først denne sesongen at Milner har vært en stabil toppspiller. Plass på årets lag i Premier League og en klar kandidat til Fabio Capellos førsteellever sier sitt om akkurat det. Ikke overraskende kan det derfor se ut til at flere klubber ønsker å hente Milner. Nå skal midtbanespilleren ha sagt til venner at det er Liverpool han helst ønsker seg til, men det er Manchester United, Manchester City og Chelsea som er mest interessert i å hente 24-åringen.

Mye er uvisst rundt Liverpool for tiden, hvem blir og hvem drar? News of the World kan i alle fall melde at Wolfsburgs bosniske storscorer, Edin Dzeko, er på blokka. Spissen har scoret 48 ligamål de to siste sesongene, og er sette på som erstatteren til Fernando Torres. Chelsea og Manchester City skal begge være klare til å hente Torres for enorme summer.

I Manchester City er det flere spillere som ikke er helt fornøyde. Stephen Ireland var en nøkkelspiller for klubben under Mark Hughes, men da Roberto Mancini overtok var iren ute i kulda. Nå skal 23-åringen ha gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben.

I samme slengen kan det se ut til at City håper å kvitte seg med Robinho. Brasilianeren som var et megakjøp da City hentet han fra Real Madrid, var utlånt store deler av forrige sesong. Nå håper City på et godt VM for brasilianeren, slik at de kan få igjen noen av de over 300 millionene de brukte på å hente angriperen.

City har mange planer denne sommeren. I tillegg til å hente Torres og kvitte seg med noen spillere, har klubben planer om å bruke mer penger på å hente Evertons Mikel Arteta. Der får de muligens hard konkurranse fra Arsenal, som kan være på utkikk etter en sentral midtbanespiller, dersom Cesc Fabregas ender opp i Barcelona.

Robbie Keane har vært utlånt fra Tottenham til Glasgow Celtic denne sesongen, men enn så lenge har ikke Celtic gjort noe fremstøt i forhold til å sikre seg spissen på fast basis. Nå skal Aston Villa være interessert i Keane, og skal være villige til å gi rundt 150 millioner kroner, spesielt dersom de får solgt James Milner for 300 millioner.

Joe Cole fikk sitt gjennombrudd i engelsk fotball i West Ham, under Harry Redknapps ledelse. Nå kan det gå mot en gjenforening av duoen, denne gang i Tottenham. Cole er bosmanspiller til sommeren, og har ennå ikke skrevet under med Chelsea. Dermed kan Cole finne veien til et Champions League-jaktende Tottenham.

Wayne Rooneys høyre ankel skal være skadet, og det er ikke godt nytt for et England-lag som trenger sin giftigste målscorer på beina i VM.

Liverpool-sjef Rafael Benitez er en omstridt mann, og kan være på vei bort fra klubben. Nå skal han ha blitt tilbudt omtrent 50 millioner kroner for å gi seg på Anfield og ta over de Forente Arabiske Emirater.

Notts Countys manager Steve Cotterill skal visstnok være Portsmouths førstevalg som ny manager, etter Avram Grant. Cotterill ledet Notts County til opprykk fra League Two, men hadde bare kontrakt ut denne sesongen. Portsmouth tapte årets finale i FA-cupen, men rykket samtidig ned.

Og til slutt en sak for dem som reagerte på Morten Gamst Pedersens nye ukelønn . Dersom Cesc Fabregas nå ender i Barcelona, vil midtbanespilleren få meget godt betalt, og det før han i det hele tatt har rørt en ball i Barcelona-trøya. 23-åringen vil få halve årslønnen sin umiddelbart ved signering. Med en antatt ukelønn på vanvittige 1,6 millioner kroner, vil Fabregas dermed cashe inn over førti millioner kroner ved signering.

Kilder: Sunday Mirror, BBC, News of the World, Mail on Sunday m.fl.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag