Fernando Torres har vært blant de aller største skuffelsene i VM i Sør-Afrika, men søndag kan det være glemt dersom Spania slår Nederland i finalen. Uansett prestasjoner er Torres én av de mest attraktive spillerne på markedet og framtiden i Liverpool er usikker. Liverpool derimot svarer med å gi spissen en prislapp på én milliard, skriver Daily Mail.

Samme avis melder at Carlo Ancelotti ikke får selskap av supertalentet Alexandre Pato i Chelsea. Pato spilte under Ancelotti i Milan, men han har ingen intensjoner om å forlate Italia.

Joe Coles framtid er uviss, etter at kontrakten med Chelsea gikk ut i sommer. Flere Premier League-klubber ligger langflate etter vingen, men nå kan han forsvinne fra balløya. Daily Star melder at Cole har bedt agenten sjekke mulighetene i La Liga og Serie A.

Tottenhams David Bentley er verdsatt til 160 millioner kroner, og kan nå forsvinne fra White Hart Lane, dersom Aston Villa-sjef Martin O'Neill får det som han vil, skriver Sunday Mirror.

Ifølge samme avis skal Ajax ha bedt Manchester United om å legge inn et bud på Uruguays omstridte spiss, Luis Suarez. Spissen, som er verdsatt til 350 millioner kroner, har bøttet inn mål i Nederland, men er mest kjent for sin redning på streken med hånda i kvartfinalen i VM mot Ghana.

José Mourinho er en slu rev, på alle mulige måter. Nå melder Sunday Mirror at portugiseren har muligheten til å forlate Real Madrid gratis etter hvert kontraktsår. Det gjør at Mourinho er tilgjengelig til å ta over roret på Old Trafford dersom Sir Alex Ferguson bestemmer seg for å bli pensjonist.

Shay Given har i flere år vært én av Premier Leagues mest solide sisteskanser. Men nå har Roberto Mancini fornyet kontrakten med reservekeeper Stuart Taylor, mens Joe Hart er tilbake fra et låneopphold i Birmingham City. Der gjorde Hart sine saker bra og ble kåret til årets keeper i Premier League. Ifølge Daily Mail kan det bety at Given nå er ute i kulda hos Mancini.

Tidligere Lyn-trener Stuart Baxter er for tiden trener for det finske landslaget. Nå har oddsen på at engelskmannen tar over etter Roy Hodgson i Fulham blitt halvert, selv om han ikke anses som en klar kandidat til jobben, skriver Daily Express.

Nederlands superstjerne Wesley Sneijder har røpet det som kan være noe av grunnen til det fantastiske året han opplever. 26-åringen er nemlig blitt katolsk og blant rutinene hans i Sør-Afrika er bønn. Han ber på telefonen med kjæresten og også på rommet sitt før hver kamp, skriver Daily Mail.

Tidligere Liverpool-spiller og fotballskodesigner Craig Johnston er misfornøyd med VM-ballen, Jabulani. Johnston mener ballen har lagt til rette for «forhistorisk fotball», skriver Daily Telegraph.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!