Chelsea planlegger storrengjøring i spillerstallen foran neste sesong. Seriegull i 2005, 2006 og 2010 skal ikke lenger være nok for mange av stjernene med tilhold i klubben til Roman Abramovitsj.

Stjernespiss Didier Drogba kan være blant de første og største navnene som forsvinner, og José Mourinho og Real Madrid skal stå klare til å ta imot ivorianeren med åpne armer.

Det nye generasjonen Chelsea-spillere skal ikke nødvendigvis være så mye yngre enn dem som forlater klubben. Arsenals 29-åring Andrej Arsjavin kan være én av spillerne som kommer inn stadionportene på Stamford Bridge til sommeren.

Arsène Wenger synes kanskje ikke det er noen krise, ettersom han ser ut til å vinne kampen om Southamptons supertalent Alex Oxlade-Chamberlain. En overgang verdt nesten 100 millioner kroner skal være rett rundt hjørnet.

Mer urovekkende for Arsenal-manageren er det at midtstopperne i klubben til stadighet går rundt med diverse skavanker. Nå skal franskmannen, høyst overraskende, være klar for å hente den alltid friske Jonathan Woodgate fra erkerival Tottenham for å få bukt med problemene.

En annen spiller som kan være på vei bort fra White Hart Lane er spiss Roman Pavljutsjenko. Sunderland-manager Steve Bruce er nemlig interessert i å hente russeren som erstatning for Darren Bent som forsvant til Aston Villa.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

I Villa ser det ut til at man kan miste en av sine minst brukte spillere til byrival Birmingham. Curtis Davies, som for tiden er på utlån i Sven-Göran Erikssons Leicester, kan få seg en permanent avtale med Alex McLeishs mannskap.

Kenny Dalglish satser på å tilknytte seg Boltons midtstopper Gary Cahill på lang sikt. Liverpool skal også være klare til å øke budet på Blackpools Charlie Adam til cirka 50 millioner kroner.

I Manchester City snakker flere spillere om å komme seg bort. Mario Balotelli har fått beskjed av kompis Zlatan Ibrahimovic om at han kan glemme en overgang til Milan. Svensken mener nemlig at klubben nå har nok spisser.

Shaun Wright-Phillips ser imidlertid ut til å komme seg vekk fra Eastlands i løpet av måneden. En overgang til Fulham er i ferd med å gå i orden.

Hoffenheim-spiss Demba Ba besto ikke legesjekken i Stoke, men det skremmer ikke Everton fra å kaste seg inn i tvekamp med West Ham om å sikre seg spissen. Senegaleseren kan imidlertid være satt ut av skade fram til april.

Apropos senegalesere: I Blackburn hevder El-Hadji Diouf at manager Steve Kean har gitt ham beskjed om å overse ryktene om at han er på vei bort fra Ewood Park. Diouf ønsker også å bli i Lancashire-klubben.

Til slutt til dere som maser om å få rykter om overganger til Manchester United: Alex Ferguson sier at klubben ikke vil kjøpe spillere i dette overgangsvinduet. Skotten mener det rett og slett ikke er verdi nok på overgangsmarkedet for tiden.

Til sommeren kan det imidlertid bli aktuelt å hente inn venstrebacken Fabio Coentrao fra Benfica, dersom Patrice Evra forsvinner fra Old Trafford.

(Kilder: Mail on Sunday, Sunday Mirror, Sunday Times, The People, News of the World, Sportinglife, BBC)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!