Dobbelt ulykke, ja. Gareth Bale har nemlig sagt at dersom Luka Modric, som er ønsket av Chelsea, forsvinner fra Tottenham - ja, da forsvinner Bale også.

Men Tottenham er forberedt på å gjøre Modric til den best betalte spilleren i klubbens historie. Dersom kroaten blir, kan han regne med en ukelønn på 90.000 pund - eller nesten 800.000 kroner.

Manchester City er klare til å by Udinese 38 millioner pund for chileneren Alexis Sanchez. På den måten håper City at Sanchez skal overtales til å signere for dem, og ikke Barcelona.

Men også Chelsea er interessert i Alexis Sanchez, og londonernes nye manager, Andre Villas-Boas, skal ifølge italienske kilder allerede ha tatt en prat med kantspilleren.

Hva blir Andre Villas-Boas' første kjøp? Send PLRYKTER til 2242, og få ryktene på sms hver eneste dag (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Aston Villa planlegger å by 14 millioner pund for å hente tilbake deres gamle stjerne, James Milner, fra Manchester City.

Toulouse må forberede seg på å miste Moussa Sissoko denne sommeren, men til hvem er langt fra avklart. Midtbanespilleren er i samtaler med både Liverpool og Newcastle, mens også Inter og Lyon har lyst på franskmannen.

Manchester United har kastet seg inn i kampen mot rivalene Manchester City og Real Madrid for å sikre seg signaturen til Napoli-spissen Edinson Cavani - verdt 25 millioner pund.

Mens røddjevlenes midtbanestjerne Ji-Sung Park ryktes å være ønsket av Juventus.

Stewart Downing må visstnok levere en transfersøknad for å få lov til å forlate Aston Villa til fordel for Liverpool.

Newcastle har intensjoner om å ødelegge Darren Gibsons overgang fra Manchester United til Sunderland, verdt 5 millioner pund, og heller hente ham til St. James' Park.

Mens Nottingham Forest-sjef Steve McClarens første kjøp kan bli å hente Andy Reid, som er ute av kontrakt med Blackpool, til City Ground.

Betyr Ashley Youngs overgang til Manchester United at sir Alex vil la Nani slippe vekk? Det håper i hvert fall Bayern München, som gjør seg klare til å legge inn et bud på portugiseren.

Tottenham har fortsatt ikke gitt opp å hente David Beckham til White Hart Lane, når den aldrende engelskmannens kontrakt med LA Galaxy går ut i november.

Verdensmester til QPR? Ikke umulig. Ryktene hevder nemlig at 37 år gamle Fabio Cannavaro kan være på vei til Loftus Road, etter å ha blitt løst fra kontrakten med Dubai-klubben Al Ahli.

Raul Meireles kan være på vei vekk fra Liverpool etter bare en sesong. Grunnen er at portugiseren ikke er blitt tilbudt en forbedret kontrakt, noe Meireles selv mener han ble lovet fordi han først kom til klubben på reduserte vilkår.

Scott Parker ser ut til å forlate nylig nedrykkede West Ham, fordi klubben ikke har penger nok til å tilby ham lønnen han fortjener.

Kilder:BBC, Sunday Mirror, Mail on Sunday, News of the World, Goal.com, Caughtoffside.com, Sunday Times.

HTML EMBED