Wesley Sneijders tjenester har i lang tid vært ønsket på Old Trafford. Hvis nederlenderen skal få de regjerende seriemesterne som arbeidsgiver må han imidlertid senke sine personlige kontraktskrav. Sir Alex Ferguson skal ha uttalt at Sneijder kan glemme en overgang hvis han opprettholder sine krav.

Vi kan heller ikke i dag gå glipp av vår daglige dose med rykter om Cesc Fabregas mulige overgang til Barcelona. Nå viser det seg at han planlegger å publisere en avskjedsfilm til Arsenal-supporterne med en gang overgangen går i orden.

Lørdag kunne vi fortelle at Javier Pastore vraket blant annet Chelseas tilbud og gikk til franske PSG. Det skal ha fått Chelsea-eier Roman Abramovich til å se rødt og han vil nå øke budet på Tottenhams Luka Modric til 40 millioner pund.

Les:Pastore klar for PSG.

Harry Redknapp er også aktiv på overgangsmarkedet. I tillegg til å prøve og sette kjepper i hjulene for Arsenal-overgangen til Juan Mata vil han også hente Fulham-angriperen Bobby Zamora, mens han vil sende Peter Crouch motsatt vei.

Vi er fortsatt ikke ferdig med Tottenham for i dag. London-klubben er ute etter signaturen til Lyons bosniske 21-åring, Miralem Pjanic. Budet skal ligge på rundt 10 millioner pund.

Hvilken spiller signerer kontrakt med Tottenham først? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Vi beveger oss nordover fra Englands hovedstad - nærmere bestemt til Liverpool. To forsvarspillere er ønsket til havnebyen og Anfield. Den ene er Newcastle Uniteds Jose Enrique, den andre er Birminghams Scott Dann.

I dag spiller den sørkoreanske angrepsspilleren Park Chu-Young for Monaco. Hvis Kenny Dalglish får det som han ønsker vil Chu-Young bytte hjemmearena til Anfield og bytte trøye til Liverpool-drakt.

Sunderland jakter på Manchester Citys Adam Johnson. 24-åringen skal være ønsket på lån.

Daniel Sturridges tjenester er ønsket av Bolton. Chelsea-spilleren vil trolig dra til klubben på lån i et år.

West Hams Scott Parker vil i løpet av neste uke bestemme seg for hva han vil videre i karrieren. Både Tottenham og Chelsea sikler fortsatt på spilleren.

Jamie Murphy er en ettertraktet spiller og nå har også Stoke City kastet seg inn i kampen.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Telegraph, talkSPORT, Metro.

HTML EMBED