Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Arsenal mister Fabregas, men sikrer seg nytt stortalent.

Sagaen om Cesc Fabregas fortsetter, men mer og mer tyder på at spanjolen vil bli å finne i Barcelona før overgangsvinduet stenger.

Nå meldes det at Fabregas er villig til å si fra bonuser verdt så mye som 4 millioner pund for å sikre en overgang til Barcelona.

Robin van Persie skal være Arsene Wengers førstevalg som kaptein, hvis Fabregas forlater klubben.

Arsenal skal imidlertid også være i ferd med å sikre seg noen nyervervinger. Det er ventet at Southamptons stortalent Alex Oxlade-Chamberlain vil skrive under med Arsenal neste uke. Overgangssummen ligger på 12 millioner pund.

Arsenal er også fortsatt med i kampen om å signere midstopperne Chris Samba og Gary Cahill.

Hvilken midtstopper kjøper Arsenal? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Manchester City ble avslått av det danske stortalentet Christian Eriksen, som de ville kjøpe for 20 millioner pund fra Ajax. De lyseblå skal imidlertid fortsatt være sikre på å sikre seg Samir Nasri.

Det er ventet at Carlos Tevez vil fly tilbake til Manchester og begynne treningen, etter at det ikke har blitt noe av en overgang hittill i sommer.

Sunderland-manager Steve Bruce vurderer å by på Citys utstøtte spiss, Craig Bellamy.

Ifølge Readings manager Brian McDermott vil en rekke klubber på hans stjernespiller Shane Long.

Manchester City skal være interessert i den 20 år gamle midtstopperen Sebastian Coates fra Uruguay. Engelskmennene skal være villige til å bla opp 10 millioner pund for spilleren.

Aston Villa og Bolton ventes å duellere for å sikre seg Manchester Citys Shaun Wright-Phillips. Spilleren selv skal foretrekke Bolton.

Everton-manager David Moyes vil prøve seg med et bud på 10 millioner pund for å sikre seg Tottenhams spiss Peter Crouch. Moyes skal være villig til å tilby Jack Rodwell i en byttehandel.

HTML EMBED

Liverpool skal endelig ha kommet til enighet med Newcastle om en overgangssum for Jose Enrique. 5,5 millioner blir prisen for venstrebacken.

Chelsea, Tottenham og Arsenal er klare til å kjempe om den offensive midtbanespilleren Douglas Costa. Det ventes at et bud på 10 millioner pund vil være nok til å kjøpe spilleren fra Shaktar Donetsk.

Tottenhams David Bentley blir tilbudt å returnere til Blackburn for å prøve å gjennoppbygge karrieren. Høyrevingen har hatt to frustrerende sesonger i Tottenham.

Newcastle-manager Alan Pardew innrømmer at klubben hans ikke har råd til å kjempe om signaturen til de beste spillerne.

Karim Benzema har erklært sin intensjon om å bli i Real Madrid og har avkreftet at han noen gang har snakket med representanter for Arsenal.

Til slutt kan vi ta med et rykte som sier at Tottenham vil by på Liverpools Lucas Leiva.

Kilder: Daily Mail, Daily Mirror, Metro, talkSPORT, Inside Futbol, Footybunker, The People, Sunday Express, Fanatix, Daily Star on Sunday, Footie online og BBC.

Kommentarer til denne saken