Det ble ikke noe av Wesley Sneijders overgang til Manchester United i sommerens overgangsvinduet. Men til Manchester United-fansens glede, og sportsjournalister verden rundt sin skuffelse, er ikke sagaen slutt. Nederlenderen har uttalt til venner at det kan bli noe av overgangen i januarvinduet.
(Sunday Mirror)

Sunderland-manager Steve Bruce planlegger et nytt bud på Roman Pavljutsjenko i januar, etter at han ikke klarte å hente russeren på lån i sommer. Nicklas Bendter er altså ikke nok.
(The People)

Luka Modric ble i Tottenham. Klubben frykter likevel at han kommer til å forlate Tottenham til fordel for Chelsea eller Manchester United i januar.
(Metro)

Det kommer stadig fram detaljer om hva som skjedde under «deadline day». Arsenal skal ha hatt Fulhams Clint Dempsey og Lyons playmaker Yoann Gourcuff, samt flere andre spillere, på listen da de prøvde å forsterke stallen.
(Metro)

West Hams Robert Green skal ha blitt tilbudt til flere Premier League-klubber på overgangsvinduets siste dag.
(The People)

Få med deg alle ryktene fram til januer-vinduet! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Manchester United er ikke ukjente med å hente talenter fra Everton. Nå holder Alex Ferguson nøye med på stjerneskuddet Ross Barkley, og kan prøve seg på 17-åringen i januar.
(The People)

Birmingham vil prøve å sikre seg Newcastles Nile Ranger på lån så fort the Football Leagues lånevindu åpner på torsdag.
(The People)

Spissen James Beattie kan komme til å signere for Sheffield United etter å ha blitt frigitt fra Rangers.
(Daily Star Sunday)

HTML EMBED

Gary Cahill har uttalt at han er skuffet over at det ikke ble noe av overgangen til Arsenal eller Tottenham.
(Mail on Sunday)

Vi tar også med at Michael Ballack hevder at grunnen til Chelseas mange managerbytter, har like mye med visse Chelsea-spillere sitt ego å gjøre, som ambisjonene til eieren.
(Mail on Sunday)

I tillegg frykter Arsenal at de må klare seg uten Jack Wilshere i minst tre måneder.
(Sunday Mirror)