Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Spiller Harry Kane i rød trøye neste år?

Okei, det er mye å ta tak i denne søndagen, så det er bare å gå rett på sak:

Tottenham kan være i ferd med å legge 20 millioner pund på bordet for Aston Villas åpenbaring denne våren, Christian Benteke, som har en klausul i kontrakten om maksimal overgangssum på 32,5 millioner pund. Benteke følges visst også med på av både Liverpool og Chelsea. (The Sun)

Og apropos Christian Benteke: Eden Hazard sier at han blir en meget glad mann dersom de to belgierne blir lagkompiser i Chelsea. (Sky Sports)

Men kanskje hentes Benteke til White Hart Lane for å erstatte en annen åpenbaring, nemlig Harry Kane? Manchester United forbereder nemlig et bud verdt 50 millioner pund for spissen; et bud som skal sende Javier «Chicharito» Hernández, Nani og Adnan Januzaj motsatt vei til Tottenham. (Goal.com)

Men også Real Madrids Karim Benzema er aktuell for Manchester United. Spanjolene vil gjerne sende franskmannen til Old Trafford for å få fart på signeringen av United-keeper David De Gea. (AS English)

Så hva sier United-fansen? Harry Kane eller Karim Benzema? Hva er å foretrekke?

Dersom De Gea forsvinner, trenger Manchester United en erstatter mellom stengene. Det snakkes stadig vekk om at Petr Cech, som er andrevalget i Chelsea, er på vei inn portene på Old Trafford. (Talksport)

På den andre siden av byen er Manchester City på jakt etter Juventus-giganten Paul Pogba. Dersom det ikke blir noe av, kan blåtrøyene imidlertid komme til å kaste sine øyne på Leverkusens 26 år gamle Lars Bender. (Mirror)

Liverpool nærmer seg øyensynlig sin andre signering for sommeren. Rapporter sier nemlig at merseysiderne er enig med Inter om et kjøp av den 21 år gamle midtbanespilleren Mateo Kovacic. (Daily Star)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Vi nevnte Chicharito, gjorde vi ikke det? Manchester United-spilleren har vært på utlån hos Real Madrid denne sesongen, og det vil han gjerne fortsette med. Meksikaneren trives helt sikkert i den spanske solen, og lovpriser dessuten den nyansatte Real-treneren Rafael Benitez. (Daily Mail)

Har vi plass til en liten solskinnshistorie? Ja, det har vi. Theo Walcott var ute i et helt år fra Arsenal-laget grunnet en kneskade, men klager han? Nei, ikke i det hele tatt. Skaden kom «på et utmerket tidspunkt», melder Walcott, fordi det ga ham tid til å være tilstede for sin nyfødte sønn Finlay. (Daily Mail)

Arsenal ser forresten ut til å legge inn et bud på 25,7 millioner pund for colombianske Jackson Martinez, etter at Porto først har avvist et bud fra Atletico Madrid. (Metro)

Steve McClaren er i ferd med å signere avtalen som gjør ham til manager for Newcastle; en klubb som for øvrig er veldig interessert i QPRs Charlie Austin. (Newcastle Chronicle)

En mann som kjenner Newcastle godt er Alan Pardew, og Crystal Palace-manageren har lyst til å hente sine gamle elever Yohan Cabaye og Loic Remy fra St. James' Park. (Daily Express)

Nyopprykkede Norwich sies å være interessert i Hulls kantspiller Robbie Brady. (Hull Daily Mail)

Inter hevder at Sunderland skylder dem 7,5 millioner pund i forbindelse med den permanente overgangen for Ricky Alvarez. Nå kan Fifa kobles inn for å megle mellom de to klubbene. Kombinasjonen Fifa+penger høres ikke optimal ut i disse dager, men hvem er vi til å dømme på en søndag morgen? (Southern Daily Echo)

Kilde: BBC

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken