Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Angrepsskifte varsles hos Chelsea.

Husker du David Ginola? Selvfølgelig gjør du det, hvis ikke er du for ung til å lese denne ryktebørsen. Nei, da. Jo, da.

Nei, da. Franskmannen, som herjet for Newcastle og Tottenham rundt årtusenskiftet, får uansett lov til å innlede søndagens rykter med sin påstand om at både Chelsea-manager José Mourinho og Real Madrids Cristiano Ronaldo kommer til å bli en del av Paris St. Germain neste sesong, dog med kun sin egen magefølelse som kilde. (BT Sport)

Men skal vi tro andre aviser, er Chelsea-manager José Mourinho heller innstilt på å gjøre endringer i spillertroppen på Stamford Bridge. Radamel Falcao, for eksempel, vil han sende tilbake til Monaco, dersom klubbene blir enige om en avtale for å avslutte det sesonglange lånet. (Sun on Sunday)

Diego Costa er en annen Chelsea-spiller som visstnok skal være på vei bort når januarvinduet åpner. (Sunday Mirror)

Det betyr i så fall at Chelsea er i behov for spisser, og klubben skal være villige til å legge 40 millioner pund på bordet for å skaffe seg underskriften til Atletico Madrids Antoine Griezmann. (Sunday Express)

Fryktelig mye Chelsea her nå, men vi tar med at Nemanja Matic har truet med å trekke seg fra landslagsspill fordi han er opprørt over lagkompisenes holdninger. På landslaget, altså. (Evening Standard)

Vi flytter oss til Manchester United, som følger nøye med på Bayern Münchens Arjen Robben. Nederlenderen skal ha fått et dårlig forhold til Robert Lewandowski der nede i Syd-Tyskland, og er kanskje villig til å flytte på seg. (Sunday Mirror)

Newcastle er klare til å legge inn et bud på West Bromwich-spissen Saido Berahino (22), som er prissatt til 20 millioner pund. (Sun on Sunday)

Mens Tottenham vurderer å tilby 7 millioner pund for Dynamo Kievs 26 år gamle forsvarsspiller Domagoj Vida. (Daily Star on Sunday)

Emmanuel Adebayor har alltid vært en interessant fyr, som akkurat nå er klubbløs. Bookmakernes favoritt til å hente 31-åringen? Aston Villa. (Birmingham Mail)

Amerikanerne kommer. Hva mener du, spør du? Fem Premier League-klubber eies allerede av amerikanere, og klubb nummer seks kan bli Everton. Det er et Kansas-konsortium som snakker om å kjøpe opp klubben, meldes det. (Daily Star Sunday)

Swansea har slitt den siste tiden, med kun én seier på de siste sju ligakampene, men klubbens tidligere spiss, Lee Trundle, mener det er «idiotisk» å snakke om å gi manager Garry Monk sparken. (South Wales Evening Post)

Men Swansea-manager Monk kan komme til å miste sin 38 år gamle assistenttrener Pep Clotet, som har blitt intervjuet for jobben som manager for Championship-klubben Brentford. (Sunday Telegraph)

Kilde: BBC

Vi avslutter søndagen der vi begynte, med David Ginola, for gammel mimrings skyld. Se denne goalen for Tottenham mot Barnsley, og la den gjøre en trist helg et lite hakk lysere.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken