Louis van Gaal akter ikke å gjøre noen forsøk på å lokke Zlatan Ibrahimovic (34) til Manchester United dersom han fortsetter i managersetet på Old Trafford. Van Gaal er skeptisk til den svenske superspissens alder, skal vi tro Mail on Sunday.

Sunday Mirror kan fortelle at Manchester United og Arsenal samtidig forbereder seg på et kappløp for å sikre seg en annen Paris Saint-Germain-profil til Premier League.

Det dreier seg om den unge brasilianske midtstopperen Marquinhos. 21-åringen skal ha vært svært misfornøyd med å bli plassert på innbytterbenken da PSG møtte Manchester City i Champions League denne uka.

Den tidligere Tottenham- og Manchester United-spissen Teddy Sheringham mener Harry Kane (22) bør vurdere å følge i hans fotspor og forlate White Hart Lane til fordel for Old Trafford, dersom muligheten oppstår. Det hevder i alle fall Mail on Sunday.

Alexis Sánchez blander seg inn i Arsenals overgangsplaner når han ber klubben hente Álvaro Morata (23) fra Juventus, skriver spanske Don Balón. Real Madrid skal være klare for å benytte seg av en klausul om tilbakekjøp av spissen, før de deretter ønsker å selge ham videre.

Ikke overraskende, har manager Arsène Wenger mer beskjedne planer for neste års Arsenal-stall mer inntil videre. Franskmannen har ifølge Sunday People sendt sin best betrodde speider til Kroatia for å se den 17-årige spissen Josip Brekalo i aksjon for Dinamo Zagreb.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Med Pep Guardiolas inntog i Manchester City fra sommeren av, ser dagene til Yaya Touré (32) i klubben ut til å være talte. Ifølge Sunday Mirror kommer Citys ivorianer til å bli den første i stjernespilleren som kjøper seg ut av kontrakten med de lyseblå.

Midtbanesprofilen har også kontrakt neste sesong, men vil tilsynelatende prøve å komme seg vekk om klubben vil beholde ham i rekkene.

Sun on Sunday melder at Guardiola allerede har begynt på oppgaven med å finne erstatteren til Touré. Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan (25) skal være øverst på den kommende managerens liste.

Prislappen til Eden Hazard (25) må senkes fra den nåværende, som lyder på 80 millioner pund, dersom Chelsea skal selge den belgiske midtbanestjernen til sommeren, melder Sunday Express.

Leicester har begynt planleggingen av neste sesongs dager som mulig tittelforsvarer i Premier League. Franske Rennes' offensive venstrekant Ousmane Dembélé (18) står på blokka, rapporterer Sunday Times.

Det skal koste rundt 16 millioner pund å kjøpe fri Dembélé. Han har spilt totalt 17 U-landskamper for Frankrike og er kontraktsbundet til juni 2018.

En som ikke er like bundet av kontrakten sin dersom Newcastle rykker ned er Andros Townsend (24). Sunday People skriver at vingen kan kjøpes fri for åtte millioner pund om skjærene må ned et nivå etter sesongslutt.