Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Disse to skal være på vei tilbake.

For at Harry Redknapp skal redde Queens Park Rangers fra nedrykk må stå på. Nå hevder People at hans første overgangsobjekt heter David Beckham. Ja, han er i hvert fall ferdig i USA.

Liverpool har vært veldig avhengig av Luis Suarez hittil i sesongen. Nå kan en klausul sørge for at stjernespissen forsvinner, forteller People. Etter sesongen er han tilgjengelig for 40 millioner pund. Hører dere, City?

Det er mange stjernespillere i Real Madrid. Kanskje for mange. Nå kan Mesut Ozil være på vei bort. Daily Star hevder de har kilder på at Manchester City står klare.

Samme avis sier at Fernando Torres er en upopulær mann i Chelsea. Hans medspillere skal være lei av at han blir spesialbehandlet, og spissen skal derfor være på vei bort.

Det har ikke bare vært greit for Arsenal denne sesongen. Nå skal Arsene Wenger ha funnet løsningen. Løsningen heter Stewart Downing, så klart. 10 millioner pund, koster han visst skriver The Mail.

Selv om Manchester United akkurat nå topper tabellen, har ikke alt vært flott. Middelmådige prestasjoner og mange skader gjør at Leighton Baines er på vei til Old Trafford. Sunday Express sier backen koster klubben åtte millioner pund.

Henrik Larsson gjorde en fin figur i Manchester United-trøya for noen år siden. Nå forteller People at United nå vil gjenta suksessen med sønnen. Jordan Larsson skal nemlig være på vei til den røde delen av Manchester.

Det samme ryktet dukker opp med faste mellomrom. Thierry Henry er på vei tilbake til Arsenal. Sunday Mirror sier franksmannen kommer på lån i januar. Hvis ikke det går, er Wenger villig til å betale 6 millioner pund for Klaas-Jan Huntelaar.

Wilfried Saha har vært en attraktiv mann de siste månedene. Nå hevder Sunday Mirror at vingen må bli i Crystal Palace til sommeren, det betyr at overgangen til Manchester United i januar ikke skjer likevel.

Avslutningsvis tar vi med at Liverpool visstnok skal være ute etter Dortmund-vind Kevin Grosskreutz. Det skal koste Liverpool rundt åtte millioner pund.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken