Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Styreformannen gir opp å beholde Spurs' største juvel.

Etter en rolig lørdag på overgangsfronten har hanen galt på nytt, og en ny dag med nye saftige spekulasjoner er født.

Wesley Sneijders overgang til Galatasaray ser ut til å strande på grunn av nederlenderens lønnskrav. Det har åpnet for at Liverpool, en klubb som ikke er ukjent med (i overkant) høye spillerlønninger, kan sitte i førersetet om å sikre seg Inter-playmakeren. Dette står skrevet hos The People.

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

Sunday Express melder at styreformann Daniel Levy i Tottenham er i ferd med å resignere med tanke på å beholde Gareth Bale.

Avisen hevder at Real Madrid hatt fått beskjed om at de kan hente waliseren for rundt 490 millioner kroner til sommeren.

Manchester United har fått beskjed av Crystal Palace om å bla opp minst 134 millioner kroner, pluss eventuelle bonuser, dersom de skal få kloa i England-vingen Wilfried Zaha. Dette hevdes i Sunday Mirror.

Atlético Madrid forbereder ifølge Metro et bud på Fernando Torres. Chelsea-spissen har etter alt å dømme har sunket betydelig i pris etter to heller magre år på Stamford Bridge.

Chelsea er nemlig fortsatt på spissjakt, selv etter Demba Bas ankomst til klubben. Spanske Marca hevder blåtrøyene nå har budt rundt 74 millioner kroner for Celta Vigos Iago Aspas. 25-åringen har scoret åtte ganger på 18 seriekamper denne sesongen.

Ashley Cole kan også være på vei vekk fra brua, og skal i samtaler med Manchester United om en mulig overgang når kontrakten med Chelsea løper ut til sommeren. Det mener i alle fall The People.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Harry Redknapp er kjent for å vifte godt med sjekkheftet når det er åpent for overganger. Det faktum at «'Arry» nå har forent krefter med QPR bør ikke bety at ting blir annerledes framover. Lørdag reiste Redknapp til Frankrike for å finsikte Rennes midtbanestrateg Yann M'Vila.

Dette meldes både hos Sky Sports og franske L'Equipe. I sistnevnte avis bekrefter Rennes-manager Frederic Antonetti at tabelljumboen i Premier League ønsker seg en av hans spillere.

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

Aston Villa utelukker at tidligere England-spiss Darren Bent blir solgt til en av klubbens rivaler i nedrykksstriden, skriver Sunday Mirror. Bent, som i sin tid ankom Villa Park for rekordsummen 214 millioner kroner, har bare fått ti kamper under Villas nye manager Paul Lambert.

Sam Allardyce innrømmer også overfor Talksport at West Ham trenger forsterkninger i forsvarsleddet etter lørdagens 0-3-tap borte mot Sunderland.

Til slutt tar vi med en påstand fra The Sun. Tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola foretrekker angivelig en eventuell managerjobb hos Manchester City foran en tilsvarende stilling hos byrival United.

Sjekk de siste Premier League-nyhetene her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 'eplayer14');
Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken