Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Forsvinner Arsene Wenger?

Han er ikke spesielt godt likt, Rafa Benitez. Men han liker tydeligvis jobben som Chelsea-manager. Nå skriver The Sun at Benitez har fortalt Roman Abramovich at han vil bli i Chelsea.

Hvis spanjolen forsvinner, skal David Moyes være en heftig kandidat, hevder Daily Star.

Etter tapet mot MK Dons var QPR-manager Harry Redknapp mildt sagt en irritert mann. Nå skal manageren være klar for å rydde opp i egne rekker. Det skriver People. I tillegg skal den kjøpskåte engelskmannen være klar for å ønske Peter Odemwingie velkommen.

The Sun fortsetter med å fortelle at Michael Carrick skal nærme seg en ny avtale med Manchester United.

Manchester United-sjefen har allerede signert Wilfried Zaha. Her kan du se hva Ferguson mener om den overgangen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '8tlifco0qgjc1edxj205ojgbr', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-8tlifco0qgjc1edxj205ojgbr', 'eplayer14');

En annen spiller United har vært ute etter er Thomas Ince. Nå hevdes det at det er Liverpool som er nærmest en overgang for stjerneskuddet, og at ting vil skje i løpet av kort tid. Reading melder seg også inn i kampen.

Er du keeper i Manchester United blir det skrevet om deg i avisene. Når du i tillegg heter David de Gea er det mye kritikk. Nå skal Asmir Begovic ha bestemt seg for at han vil ta over de litt glatte de Gea-hanskene. Det mener i hvert fall Sunday Mirror.

Det er ikke stille rundt José Mourinho. Nå skal han visstnok være uønsket som Real Madrid-manager. Hvem som skal ta over? People mener det er Arsene Wenger.

Det finnes kanskje noen Liverpool-supportere som elsker han, men de er nok ikke så mange flere enn sju. Vi snakker om Sebastian Coates. Nå skal han være på vei til brasilianske Gremio. 7 millioner pund, koster han visstnok.

En annen spiller som har vært koblet bort fra Anfield er Pepe Reina. Keeperens agent skal sette seg ned med Liverpool-representantene i løpet av uken for å finne ut av hva fremtiden bringer. (People)

Kieron Dyer skulle bli god, han. Skikkelig god. Det ble han ikke, og nå er han klubbløs. Middlesbrough skal stå klare.

En annen spiller det koker rundt er Mario Balotelli. Milan-ryktene har vi hørt om lenge, men nå er det visstnok alvor, hevder Daily Star. 17 millioner pund sier Milan, City vil ha mer.

Selv om ikke Aston Villa har vært så imponerende, har Christian Benteke vært god. Flere Premier League-klubber skal stå klare for å hente han, skriver Sunday Mirror.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken