Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Går mot stjerneflukt fra Manchester City.

Swansea frykter at deres nye stjerne - Michu - vil forlate Liberty Stadium før neste sesong. Spanjolen signerte nylig en ny kontrakt som binder ham til «The Swans» til 2016, men med sesongens prestasjoner, vil nok mange klubber melde sin interesse til sommeren.
(Sunday Mirror)

Manchester City planlegger en storstilt sommerrengjøring. På listen over spillere som kan komme til å forlate Etihad er Edin Dzeko, Carlos Tevez, Samir Nasri, Joleon Lescott, Scott Sinclair, Aleksandar Kolarov og Maicon.
(Sunday Mirror)

Salget av Mario Balotelli, og muligens noen av de overnevnte, gjør at Roberto Mancini vil ha plass og råd til å hente en ny superspiss. Edinson Cavani, Radamel Falcao og Luiz Suarez vil nok kobles hyppig til City de kommende uker og måneder.
(Sunday Express)

Manchester Uniteds sisteskanse David De Gea har til tider måttet tåle krass kritikk for feltarbeidet sitt. Nå skal sir Alex Ferguson ha bestemt seg for at det er best å hente inn Asmir Begovic for å få orden på keeperplassen umiddelbart. De Gea skal likevel være forespeilet en fremtid på Old Trafford, og dermed spøker det muligens for Anders Lindegaard.
(Sunday People)

AC Milan fikk på plass en overgang for Mario Balotelli, men klarte ikke å bli enig med Real Madrid om en avtale for Kaká. Nå skal klubbene på nytt sette seg ned ved forhandlingsbordet til sommeren, men trolig må Real fire på kravet om 25 millioner euro for brasilianeren.
(Marca)

Tottenham har ligget langflate etter Leandro Damiao i lang tid, og vil trolig gjøre et nytt forsøk på å hente Internacional-spilleren før neste sesong. Skulle dette likevel feile, har man funnet en annen mulighet i Sporting Bragas Eder.
(Sunday People)

David Villa fikk det ikke som han visstnok skal ha ønsket, og forble Barcelona-spiller også etter 31. januar, selv om han ville til Arsenal. Han skal derimot ha blitt gitt tillatelse til å ta turen til Nord-London til sommeren for 14 millioner pund.
(The Sun)

Men det er langt ifra sikkert at Arséne Wenger kommer til å gå for Villa før neste sesong. 31-åringen var ønsket som en slags ekstern nødhjelp i inneværende sesong, men Wenger vil nå heller rette søkelyset mot mer langsiktige løsninger.
(Sunday People)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'z35iig10fogz1imw6k9qy9be2', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-z35iig10fogz1imw6k9qy9be2', 'eplayer14');
Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken