Vi starter hos Chelsea. Jose Mourinho skal ha fortalt London-klubben at de må legge frem et kontraktstilbud ganske raskt, hvis ikke risikerer de å miste han til en annen arbeidsgiver.
(The Sunday People)

Arsenal skal visstnok være nære ved å signere Fiorentina-spiss, Stevan Jovetic. Laget fra nord-London skal også være ute etter Atletico Madrid-spiss, Adrian Lopez.
(caughtoffside.com)

Andy Carroll slo aldri til i Liverpool etter overgangen fra Newcastle. Nå skal gamleklubben til spissen, som har vært utlånt til West Ham denne sesongen, ha fått beskjed fra Beatles-byen om at de kan få tilbake floppen for 17 millioner pund.
(Sunday Mirror)

Det var lenge snakk om at Newcastle og Liverpool ville gjennomføre en byttehandel med Carroll og Hatem Ben Arfa, men sistnevnte klubb vil ikke ta sjansen på franskmannen på grunn av skadehistorikken hans.
(Sunday Mirror)

Vincent Kompany skal ha kommet på kant med Manchester City-manager Roberto Mancini. Nå står Barcelona klare med sjekkheftet for å hente forsvarsspilleren til klubben til sommeren.
(Mail on Sunday)

Vi er ikke helt ferdige med Liverpool. Vasco da Gama-spiller Dede skal visstnok ha fanget interessen til Premier League-klubben. Det rapporteres også om at AC Milan skal være ute etter forsvarsspilleren.
(Metro)

Sky Sports melder av Hannover-spilleren, Szabolcs Huszti, vil vurdere en overgangs til engelsk fotball. Fra før av skal Real Madrid ha vist interesse for 29-åringen. Vingen har uttalt at han kun vil spille for en av toppklubbene i Premier League.