Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Sjekk hvilken klubb som skal ha sagt ja til å betale 50 millioner pund for Radamel Falcao.

Wayne Rooney ønsker seg bort fra de suverene seriemesterne i England og nå har Chelsea bedt Manchester United om å oppgi en prislapp på angrepsstjernen, skriver Sunday Mirror. 27-åringen er også ønsket av de franske seriemesterne Paris St-Germain.

Atletico Madrid-spiss Radamel Falcao vil bli trolig bli den første signeringen til den nye Manchester City-manageren, melder Sunday People. City skal ha gått med på å betale en svimlende og rekordstor overgangssum på 50 millioner pund.

Monaco har gjort et overraskende trekk og prøver nå å sikre seg Liverpools Andy Carroll, som for tiden er på utlån til West Ham, skriver Sunday Telegraph.

West Ham-manager Sam Allardyce har imidlertid andre planer for Carroll. Han ønsker å hente 24-åringen på en permanent overgang, skriver Metro.

Tottenham vil få en meget hard kamp med å beholde sin stjernespiller Gareth Bale, hvis de ikke klarer å kapre en mesterligaplass denne sesongen. 23-åringen skal være verdsatt til rundt 60 millioner pund.

Shakthar Donetsks venstreback Razvan Rat skal ifølge Sky Sports være veldig nær en signering med West Ham.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'jv06s19fn52p1b5ti5cgnzs67', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-jv06s19fn52p1b5ti5cgnzs67', 'eplayer14');

Christian Eriksen er sterkt ønsket av Liverpool, men trolig vil den danske 21-åringen skrive under en ny kontrakt med Ajax, med mindre Brendan Rodgers smeller 15 millioner pund på bordet innen kort tid, skriver Sunday People.

Fernando Torres skal være på vei bort fra Chelsea, skriver The Sun. London-klubben ønsker å kvitte seg med 29-åringen, som de brukte 50 millioner pund på å hente til klubben, i sommerens overgangsvindu.

Darren Bent har fått klarsignal til å forlate Aston Villa denne sommeren, og Fulham er svært interessert i å hente den 29 år gamle spilleren, skriver Daily Star Sunday. Skal en overgang til Fulham bli en realitet må Aston Villa høyst trolig senke kravet om 12 millioner pund, som de satte i overgangsvinduet i januar.

Samtidig forteller Aston Villa-manager Paul Lambert at det var en rikitg avgjørelse å sende Bent ut av startellveren, slik at Christian Benteke fikk muligheten til å blomstre, melder The Sun.

Nettavisen følger samtlige Premier League-kamper i sesongen siste runde LIVE fra kl. 17.00 i vårt livestudio NAlive.no.

Kommentarer til denne saken