Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Tottenham planlegger flere storsigneringer.

Tottenham har begynt å snuse på Luis Suarez, ifølge Sunday People. Avisen skriver at Liverpool-spissen kan ankomme White Hart Lane når framtiden til Gareth Bale endelig er avklart.

Samme Suarez blir angivelig tilbudt 160.000 pund i uka, og kan dermed bli Arsenals best betalte spiller, hvis en overgang til Gunners skulle gå i orden. Dette ifølge Metro.

Spurs planlegger også et dobbeltbud på Ajax-duoen Christian Eriksen og Toby Alderweireld, skriver Sunday Mirror. 15 millioner pund skal være prisen Tottenham er villig til å gi for de to.

Arsène Wenger og Arsenal er på sin side beredt til å gi 14 millioner pund for Bayern Münchens midtbanespiller Luis Gustavo. Wenger har endelig innsett at klubben er nødt til å bruke penger i sommer, hevder Mail on Sunday.

David Moyes har ikke gitt opp å få sin gamle elev Leighton Baines til Manchester United. Nå skal skotten være i ferd med å sende et høyere bud på den 28-årige Everton-backen. Dette står i dag hos Sunday Express.

The Sun skriver at Tottenham også tar opp igjen interessen for Blackpools Tom Ince. Åtte millioner pund skal være prisen som gjelder for den 21-årige kantspilleren.

Hos Mail on Sunday står det om en ny mulig gjenforening mellom Jermain Defoe og Harry Redknapp. QPR skal ha avslørt at de må gi seks millioner pund for å hente spissen til Loftus Road.

Sunday Mirror skriver at Sunderland må betale 2,5 millioner pund for å kunne hente Panathinaikos-vingen Chris Mavrias.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken