Manchester United er interessert i å hente Athletic Bilbaos midtbanespiller Ander Herrera (24). De forbereder nå et nytt bud på 24-åringen etter at deres første bud på 21 millioner pund ble avslått av den spanske klubben., melder Daily Mail.

Swansea advarer Arsenal om at de er villige til å kjempe hardt for å beholde Ashley Williams (29) og Michu (27) i klubben, melder Metro.

Liverpool er klare for å godta en låneavtale på 1,5 millioner pund for Chelseas Victor Moses, melder Sunday People. Everton skal også være villige til å kaste seg inn i kampen om 22-åringen, som ikke er en del av Chelsea-manger José Mourinhos planer denne sesongen.

Manchester United håper fremdeles de kan klare å hente Romas Daniele De Rossi på en låneavtale før overgangsvinduet stenger mandag kveld, melder Daily Star Sunday.

Chelseas Juan Mata blir nødt til å kreve en overgang vekk fra Chelsea dersom han skal kunne melde overgang til byrival Arsenal, melder Sunday People.

Everton-spilleren Marouane Fellaini kommer til å forlate Everton til fordel for Manchester United for 28 millioner pund, melder belgiske Sport Wereld . Den belgiske landslagsspilleren vil bli presentert på en pressekonferanse mandag.