Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Sjekk hvem som prøver å lokke denne karen til England.

Arsène Wenger er på spissjakt og har nå kastet øynene mot VM-vertslandet Brasil. Der spiller det for tiden en tidligere Milan-angriper som kan være tilgjengelig for en overgang allerede i januar, skriver Sunday Express.

Spilleren det handler om er Alexandre Pato (24) og avisen hevder den hurtige brasilianeren kan hentes til Arsenal for ti millioner pund. Wenger skal allerede ha fått klarsignal fra Corinthians til å gjøre en handel.

To meritterte spillere står for tiden på ønskelisten til manager Manuel Pellegrini i Manchester City. Den ene er Brasils landslagskeeper Julio Cesar (34), som for tiden tilhører Championship-klubben til QPR.

Den andre skal være selveste Real Madrid-kaptein Sergio Ramos (27), melder Sunday Express.

Der står det også at José Mourinho skal være villig til å selge Fernando Torres (29) i et forsøk på å hente Monacos 52 millioner pund dyre stjernespiss Radamel Falcao (27). Chelsea-manageren skal ha sett Falcao spille landskamp denne uka.

I tillegg er både City og Chelsea ute etter å forsterke midtbanen med Paris Saint-Germains Blaise Matuidi (26), skriver Daily Star.

Samme sted er det også nyheter fra den røde delen av Manchester. Man. United er klare til å gi Arsenal kamp om å sikre seg Torino- og Italia-vingen Alessio Cerci. 26-åringen koster 16 millioner pund.

Mail on Sunday hevder at Wilfried Zaha snart kan være på vei bort fra Old Trafford. Etter sigende Newcastle prøver å lokke til seg unggutten på en leieavtale ut sesongen, men skjærene fra nordøst kan få kamp av Fulham.

Der er nemlig tidligere Manchester United-trener René Meulensteen nylig ansatt for å hjelpe manager Martin Jol. «The Cottagers» vil også prøve å hente Anderson til London.

Samtidig meldes det fra Talksport at Sami Khediras sjanser til en overgang fra Real Madrid til Chelsea eller Manchester United nå er spolert. Årsaken er den alvorlige kneskaden han pådro seg i en landskamp for Tyskland mot Italia nylig.

Ifølge Sunday People er det offensive midtbanetalentet Ryan Gauld (17) i kikkerten til sin skotske landsmann David Moyes. Aberdeen-gutten står med fem mål på 14 kamper for Dundee United denne sesongen, og er av noen blitt sammenlignet med selveste Lionel Messi.

Til slutt tar vi med at Norwich skal være på utkikk etter en erstatter for Chris Hughton i klubbens managerstol.

Det er Mail on Sunday som presenterer denne historien, der tidligere Alex Ferguson-assistent i Manchester United, Mike Phelan, lanseres som favoritt til å overta jobben.

Kommentarer til denne saken