Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

En rekke VM-stjerner på vei til engelsk fotball.

Sunday Express hevder at Brendan Rodgers er innstilt på å hente Mario Balotelli (23) fra Milan til Anfield.

Liverpool-manageren må trolig ut med 14 millioner pund for å sikre seg den kontroversielle italieneren, tror avisen.

Samtidig meldes Atlético Madrid-back Javier Manquillo (20) å være klar til å gå gjennom den medisinske sjekken hos Liverpool, før en toårig utlånskontrakt med anfieldklubben kan signeres.

En opsjon på et kjøp for fem millioner pund skal også være en del av avtalen. Dette ifølge Liverpool Echo.

Hos den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo hevdes det at en helt annen høyreback er på vei til Anfield.

Her står det nemlig at Liverpool forbereder et bud på Barcelonas Dani Alves (31). Brasilianeren skal at ha fåt beskjed om at han ikke er med i framtidsplanene til katalanernes nye trener, Luis Enrique.

Sunday Telegraph kan rapportere om at Chelsea-keeper Petr Cech (32) muligens kan havne i Real Madrid. Dette kan skje hvis tsjekkeren mister plassen som førstevalg mellom stengene i londonklubben til ti år yngre Thibaut Courtois.

I Bayern München er man ikke bekymret for at Borussia Dortmund-profilen Marko Reus (25) skal forsvinne ut av Bundesliga til enten Manchester United eller Liverpool.

Klubbformann Karl-Heinz Rummenigge hevder i alle fall at Bayern ikke har det travelt med å komme de engelske toppklubbene i forkjøpet, skriver Sunday Express. Reus har tidligere i karrieren vraket et lukrativt tilbud fra sørtyskerne, nettopp for å gå til Dortmund isteden.

Old Trafford kan man nå også vente seg kamp fra Arsenal om å sikre seg midtstopperbautaen Mats Hummels (25) for 30 millioner pund. Dette står hos Sunday Mirror.

Louis van Gaal kan dessuten få det vanskelig med å lokke til seg Real Madrid-vingen Ángel Di María (26). Ifølge Sunday Times har nemlig Man. United-manageren tidligere arbeidsgiver, Bayern München, meldt om interesse for den argentinske stjernen.

Sagaen om Samuel Eto'o (33) fortsetter: Det siste om den aldrende kamerunske spissen, som sist spilte for Chelsea, er at Tottenham nå skal ha meldt sin interesse. Dette ifølge The Sun.

Spurs vil med det snyte byrival West Ham for signaturen til Eto'o, som er klubbløs og gratis etter å ha blitt overflødig på Stamford Bridge.

En annen spiss som er på blokka til Tottenham-manager Mauricio Pocehttino er Swanseas Wilfried Bony (25). Ifølge Sunday Mirror er både Bony og Southamptons midtbanemotor Morgan Schneiderlin (24) fortsatt sterkt ønsket på White Hart Lane.

I Swansea sier manager Garry Monk samtidig at det er uaktuelt å selge ivorianske Bony. Dette på tross av at også Liverpool skal være interessert, melder Talksport.

Manager Paul Lambert skal ifølge The Sun sette seg ned med Aston Villa-nøkkelspiller Ron Vlaar (29) for å ta en prat om framtiden. Den nederlandske stopperkjempen skal den siste tiden ha fått høre om interesse fra Juventus.

John Guidetti (22) kan være på vei tilbake til nederlandsk fotball, hevder Mail on Sunday. Manchester Citys svenske spiss sliter med å nærme seg laget på Etihad, men har tidligere vært på et meget vellykket låneopphold i Feyenoord.

Nå er det imidlertid rivalen Ajax som ønsker å sikre seg 22-åringen, som i vår var utlånt til Stoke.

Kommentarer til denne saken