Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Manchester United har ikke gitt opp Mats Hummels.

Chelsea skal ikke være fornøyde med at Manchester United prøver seg på Romas midtstopper Mehdi Benatia, melder Daily Express. Nå har de blå derfor kastet seg inn i kampen om marokkaneren, som har en prislapp på 30 millioner pund.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

Daily Express mener å vite at Javier Hernandez er nær ved å skrive under for Juventus. 26-åringens overgang kan være med på å åpne veien for at Arturo Vidal går motsatt vei, og blir Manchester United-spiller.

Liverpools Kolo Touré ser ikke ut til å ha noen fremtid i klubben. Skal vi tro Metro, er det ikke lenge før han er klar for tyrkiske Trabzonspor.

Manchester United skal ha intensivert jakten på Juan Cuadrado, etter at Fiorentina innrømmet at de ville slite med å takke nei om et tilbud på 25 millioner pund kommer, skriver The Times.

21 år gamle DeAndre Yedlin, fra Seattle Sounders skal være på vei til White Hart Lane. Det er Daily Mirror som kan fortelle at høyrebacken nærmer seg en Tottenham-overgang.

Jonathan de Guzman har lenge sett ut til å få gjennom en permanent overgang til Swansea, etter å ha vært lånt ut til klubben fra Villareal i flere sesonger. Søndag mener Daily Mirror å vite at QPR har slengt seg inn i jakten på midtbanespilleren. Nederlenderens prislapp skal ligge på omtrent syv millioner pund.

Daily Star sier at Manchester Uniteds interesse for Mats Hummels fremdeles er til stede, og at de røde djevlene vurderer å legge inn et bud på 20 millioner pund på Dortmund-stopperen.

Noen som ikke har en fremtid i Manchester United, skal vi tro Daily Mail, er trioen Marouane Fellaini, Nani og Shinji Kagawa. Lous van Gaal ser på trioen som spillere han ikke ønsker å ha med videre.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

Ole Gunnar Solskjær innrømmet at det blir en tøff sesong i Championship. Derfor ønsker han å forsterke laget ytterligere. West Hams stjerneskudd og bråkebøtte, Ravel Morrison, kan være på vei til Cardiff, skriver Independent.

London Evening Standard forteller at Daley Blind ville slite med å takke nei til et tilbud fra Manchester United, dersom det kommer. Manchester Evening News skriver at nederlenderen likevel vurderer å gå til en spansk klubb i stedet.

Russiske medier melder også at Javi Garcia nå skal være veldig nær en avtale med Zenit St. Petersburg. Overgangen fra Manchester City skal koste russerne tolv millioner pund.

Kommentarer til denne saken