Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Dortmunds prislapp på Mats Hummels: 32 millioner pund.

Burnley-spiss Danny Ings kan være på vei til ny klubb. Mail on Sunday forteller at Newcastle, Stoke og Aston Villa er interessert i 22-åringen. En overgang skal likevel ikke være aktuelt før til sommeren.

At Newcastle ønsker seg ny spiss, er de fleste søndagsryktene enige om. Men det er ikke bare Danny Ings som står på ønskelista til Mr. Pardew, skal vi tro Daily Star. En gammel kjenning, ved navn Andy Carroll, kan være på vei til St. James' Park allerede i januar.

Mats Hummels skal være den ideelle løsningen på forsvarsproblemene til både Manchester United og Arsenal. Tyskeren skal være hovedprioritet for begge klubbene, men Dortmund nekter å selge for mindre enn 32 millioner pund, skriver Daily Mail.

Samme avis hevder at Tottenham har vist interesse for West Bromwichs stjerneskudd, Saido Berahino, men at prisforlangede på 30 millioner pund blir i drøyeste laget.

Marcelo Brozovic er et ukjent navn for mange. 21-åringen spiller til vanlig i Dinamo Zagreb, i Kroatia. Midtbanespilleren ryktes nå å være på vei til Arsenal. London-klubbens manager, Arsene Wenger ønsker å hente unggutten for 6,4 millioner pund, skriver Mail on Sunday.

Tottenham har blitt beskyldt for å hente for mange spillere etter at de solgte Gareth Bale til Real Madrid forrige sommer. Sunday Mirror melder søndag at hvittrøyene fremover ønsker å fokusere på å fornye kontrakter med eksisterende spillere, fremfor å hente inn nye ansikter. Først ut i kontraktskøen står visstnok danske Christian Eriksen.

En annen klubb som handlet mange spillere i sommer var Liverpool. Etter likevel å ha skuffet så langt i sesongen, har deres stjerneskudd Raheem Sterling vært på ønskelisten til Real Madrid. Sunday Mirror forteller nå at Merseyside-klubben ønsker å gjøre slutt på ryktene ved å tilby Sterling en kontrakt verdt 100.000 pund i uka. Det skal være snakk om en femårskontrakt med rødtrøyene for 19-åringen.

Stokes Andy Wilkinson kan være på vei bort fra the Potters. Sky Sports kan fortelle at 30-åringen, som sliter med spilletid, vil forsvinne dersom den rette klubben kommer på banen. Stoke-trener Mark Hughes skal ha innrømmet at de ser etter en ny klubb for forsvarspilleren.

Kommentarer til denne saken