Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Dette er Arsenals alternativ til Mats Hummels.

Første søndag i advent er ofte dagen som setter folk i julestemning. Med advent kommer ventetid. For fotballelskere er det tiden etter jul man gleder seg mest til. Først kommer romjula, med Boxing Day - deretter smeller det skikkelig den 1. januar, med nytt overgangsvindu.

I England florerer det med fotballrykter hver eneste dag. Søndag starter vi i Liverpool. Mail on Sunday mener nemlig at nåværende sesong kan bli Steven Gerrards siste i Beatles-byen. Kapteinen er på utgående kontrakt med de røde, og kontraktsforhandlingene skal ha stoppet opp. Her i Nettavisen har vi vanskelig for å se for oss at Mr. Liverpool ikke er Liverpool-spiller, også i 2015/16, men et rykte er et rykte.

Sunday Express skriver om Javier Hernandez søndag. Manchester United-spilleren, som er på utlån i Real Madrid denne sesongen, har imponert Louis van Gaal så mye på utlån, at United nå vurderer å tilby mexicaneren en ny kontrakt i Manchester. De vurderer likevel fremdeles å selge spilleren etter sesongen. Både Arsenal, Liverpool og Tottenham skal være interessert i Chicharito.

James McCarthys fotballkarriere når stadig nye høyder. Den tidligere Wigan-spilleren har imponert stort i Everton-trøyen, og det skaper interesse fra enda større klubber. Arsenal skal nå være villige til å legge omkring 16 millioner pund på bordet, for å sikre seg den defensive midtbanespilleren.

I Leicester er man usikre på manager Nigel Pearsons framtid i klubben. Ifølge Sunday Mirror, kan Pearson være på vei ut portene på King Power Stadium. Klubbens førstevalg som ny manager er visstnok britisk fotballs svar på Tom Nordlie, Tony Pulis. Den tidligere Stoke og Crystal Palace-manageren er kjent for å få mye ut av små klubber.

London Evening Standard kan melde at Roma er interessert i Tottenhams Vlad Chiriches. Forsvarspilleren har ikke imponert veldig i London-klubben, og kan komme til å skifte beite allerede i januar.

Jonathan Parr og hans Ipswich imponerer stadig i Championship. Nå har forsvarkollega Tyrone Mings imponert Arsene Wenger så mye, at Arsenal-manageren ønsker å legge inn et bud på 8 millioner pund på Ipswich-forsvareren. Mings skal kun være et alternativ dersom Mats Hummels ikke ønsker seg til London-klubben, melder Daily Mail.

Samme avis hevder at Manchester United kan være neste stoppested for nettopp Hummels. Midtstopperen blir stadig skrevet om i ryktespaltene, og prislappen på tyskeren skal være på 32 millioner pund.

Siste rykte ut denne søndagen handler om Alex Song. Midtbanespilleren, som er på lån i West Ham, fra Barcelona, har imponert stort i Premier League. Både Liverpool og Manchester City skal faktisk ha blitt så imponerte at de ønsker å hente Song på permanent basis. Denne overgangen er likevel ikke ventet å skje før til sommeren.

Kommentarer til denne saken