Gå til sidens hovedinnhold

Sørenstam - soleklar favoritt

Verdensener Annika Sørenstam er soleklar favoritt til å vinne sin andre Major-turnering for året. Men se opp for Suzann Pettersen...

Sørenstam er, til tross for sitt favorittstempel, fast bestemt på å behandle årets utgave av US Open som «bare en turnering».

Sørenstam, som vant US Open i 1995 og 1996, holdt på å ta sin tredje tittel for to år siden, da hun endte på andreplass bak Juli Inkster. I fjor var hun også bare ett slag unna å komme med i playoff-ballen.

- Åtte år siden sist jeg vant, er mye, men noen ganger tror jeg at jeg vil vinne så sterkt at jeg ødelegger for meg selv. I år har jeg bare tenkt å følge mine vanlige rutiner, sa hun på en pressekonferanse tirsdag.

I forkant av årets sesong sa Sørenstam at hun skulle prøve å vinne alle fire Major-turneringene. Det gikk skeis allerede i første forsøk, i Kraft Nabisco Championship, der det svenske esset delte 13. plassen.

For tre uker siden vant hun imidlertid LPGA Championship på DuPont Country Club i Delaware.

Vår egen Suzann Pettersen er også med i årets US Open. Hun er høyt oppe etter sjuendeplassen sist helg, og satser alt på å fortsette den gode trenden.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis