Gå til sidens hovedinnhold

Spa for hunder

Det er ikke bare overvektige mennesker som trenger trening og velvære. Se video.

På grunn av sykdommen rheumatisme har den fem år gamle dachshunden Monta store problemer med å gå. Den eneste måten han kan komme seg fram på er ved å dra seg fremover ved hjelp av forlabbene.

Men takket være et nytt treningsstudio i Japan får Monta nå hjelp til å trene seg opp med fysioterapi i vannbasseng. Eieren av hunden sier at Monta har gjort store fremskritt etter kun noen få treningsøkter.

Vanntreningssenteret tilbyr rehabilitering for skadede hunder og for de firebente menneskevennene som sliter med overvekt, melder Reuters.

Full pakke
Prisen på en treningstime ligger på rundt 6.800 yen, eller drøyt 350 norske kroner. Prisen varierer etter hvor stor hunden er. I løpet av det timeslange treningsprogrammet får hundene gå på tredemølle under vann, svømme, spabehandling og til slutt føning for å gjøre hunden tørr.

Livsstilsproblemer
Eieren av treningssenteret, Koshoku Matsuyama, sier at han åpnet dette fordi han så at stadig flere hunder begynner å få de samme livsstilsproblemene som oss mennesker. Av den grunn blir det bare mer og mer populært å sende hunden sin på treningssenter som dette.

Selv om hunden Monta ikke er den beste svømmeren, så hjelper treningen han til å gå igjen. Det er et bevis på at det faktisk går an å lære en gammel hund nye triks.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka