Gå til sidens hovedinnhold

Spania neste for Gerrard?

Steven Gerrard lengter etter triumfer.

20 kamper ut i sesongen har Liverpool kun vunnet ti, mens hele sju har endt med nederlag. Det lukter alt annet enn gull av laget, og nå hevder en kilde, som skal stå ham nær, at nedturen gjør at Steven Gerrard ønsker seg bort.

Gerrard, som har vært i Liverpool-systemet siden 1987, frykter, ifølge den ikke navngitte kilden i den ikke alltid like pålitelige tabloidavisen Daily Star, at han vil gå glipp av muligheten til å sanke titler dersom han blir i Liverpool.

– Hans store frykt er at det vil ta noen år før Liverpool klarer å bygge opp et lag som evner å kjempe om seriegullet igjen, og at det kanskje ikke engang vil være penger nok til å klare det. Han elsker klubben, men er frustrert med klubbens situasjon denne sesongen, hevder kilden, ifølge Daily Star.

Dersom Liverpool ikke skulle klare å kvalifisere seg til Mesterligaen neste sesong, kan Gerrards Liverpool-karriere være byttet ut med spansk fotball i løpet av sommeren. Real Madrid skal være det mest aktuelle alternativet for Gerrard, som skal være klar på at han kun vil gå til en utenlandsk klubb.

– Han vil ikke spille for et annet engelsk lag. Hvis han ender opp med å bytte klubb, så vil han foretrekke å dra utenlands, og en klubb som Real eller Milan ville vært perfekt, sier kilden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken