Gå til sidens hovedinnhold

Spår tøff nedrykksstrid

Brede Hangeland tror opp mot ti klubber vil kjempe for å unngå nedrykk fra årets Premier League.

Fulham har slitt i første halvdel av årets engelske ligasesong. Etter å ha feiret jul på nedrykksplass klatret imidlertid London-klubben over nedrykkstreken med 3-0-seieren over West Bromwich tirsdag.

Brede Hangeland stanget inn kampens tredje scoring – og tror Fulham-vinden nå er i ferd med å snu.

– Dette var en kjempeviktig seier. Jeg tror noe snudde for vår del mot Stoke i forrige uke, for vi spilte godt mot Tottenham uten å få noe betalt, men dette var en god seier og forhåpentligvis starten på noe, sier rogalendingen til Sky Sports.

Ti lag
Han legger ikke skjul på at Fulham-spillerne ønsker seg bort fra nedrykksstriden fortere enn svint. Tirsdagens seier betyr at London-klubben har sju lag bak seg på tabellen, men avstanden ned til tabelljumbo Wolverhampton er bare fire poeng.

Hangeland spår at kampen for å unngå bunnplasseringene blir tøffere enn noen gang.

– Jo flere lag som ligger bak oss, dess bedre er det. Det ser ut til å bli en veldig jevn liga denne sesongen, og det kan fort bli ti lag som kjemper for å unngå nedrykk om noen måneder, sier stopperkjempen.

Savner Zamora
I romjula gjorde venstreback Chris Baird to mål for Fulham. Tirsdag var det altså Hangelands tur. Landslagskapteinen gleder seg over at forsvarsspillerne bidrar i målprotokollen.

– Vi savner Bobby Zamora på topp, derfor kommer det ikke like mange mål som i fjor. Men spissene jobber hardt, og kan vi hjelpe dem litt, er det bare flott, sier Hangeland.

Nevnte Zamora har vært ute med skade i lang tid, men nylig sa manager Mark Hughes at han snart venter å ha måljegeren tilbake på trening. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken